İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Isparta’da işsizlik ve fakirlik olduğuna dikkat çekerek “Isparta’da işsizlik var, Isparta’da fakirlik var. İnsanlar işsizken, açken, insanlar Pazar artıklarını toplayıp evine götürürken heykel yapmanın zamanı değil.

Belediyenin deliklerini kapatacağız şehrimizi ihya edeceğiz” dedi.
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur ile parti teşkilatının da katıldığı kahvaltılı buluşmada Gökmenoğlu, iddialı açıklamalarını sürdürdü. Isparta Belediyesi’nin sıklıkla yaptığı heykel çalışmalarını eleştiren Gökmenoğlu, “insanlar açken, işsizken heykel yapmanın zamanı değil” dedi. Gökmenoğlu, şu açıklamalarda bulundu:

“Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’ni açacağımızı söyledik. Biz söyledikten sonra ‘açamayız’ demişlerdi. Şimdi açacağız diyorlar. Açılmaması için bir gerekçe yok. Bir taput gibi 22 yıldır ortada tutuyorlar. ‘Açarım’ dedim diye düşman ilan ettiler. Doğruyu söylemekten, adaletten ayrılmayacağız.

ITKM’yi açıp, gireceğiz. ‘Kıracağız’ demedik. Kırmak bizim işimiz değil. Sanayiyi yıkacağız’ demiyoruz. Restore edeceğiz diyoruz. İnsanları mağdur etmek için gelmiyoruz. Kötü siyaseti kenara çekmek için geliyoruz. İstihdam projelerimiz var. Gençler için projelerimiz var.

En basiti bu şehirde gençlerin kaykay yapabileceği, dirift yapabileceği bir yer yok. Bunu düşünen bir belediye başkanları yok. Sinema salonu yok, tiyatro salonu yok. Gökçay’da ağustosta kar yağdıracaklarmış. Bizim projelerimiz yapılabilir. Hayali projelerle uğraşmıyoruz. Bu şehirde Traktör Fabrikası, Pil Fabrikası kurulacaktı nerede? Gökçay’a ağustosta nasıl kar yağdıracaklar göreceğiz.

Davrazspor’a verdiği para cebinden mi veriyor. Suyu 1 TL’ye içiriyorlarmış. Otobüse 1 TL’ye bindiriyorlarmış. Hiç de öyle değil. Biz temiz siyaset yapacağız. Koruma taşımayacağım. Makam arabasını satacağım. Camlı makam odası yapacağız. İnsanları TOKİ’ye teslim etmeyeceğiz. BELMAŞ üzerinden kendimiz toplu konut yapacağız. Belediyenin deliklerini kapatacağız. İşte o zaman belediyemiz ihya olur. 

Isparta’da işsizlik var, Isparta’da fakirlik var. İnsanlar işsizken, açken, insanlar Pazar artıklarını toplayıp evine götürürken heykel yapmanın zamanı değil. ITKM’de çok büyük bir kamu zararı var. Bunu durduracaksın.”