İl Genel Meclisi, yaz tatilini tamamlamasının ardından ilk toplantısını 1 Eylül Pazartesi günü yapacak. Meclisin gündemi ise yoğun olacak.

Isparta İl Genel Meclisi, 1 ay verilen tatilin ardından yeniden başlıyor. İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantıları 1 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayacak. Meclisin gündemi ise yoğun olacak. Meclis, Eğirdir Barla köyünde mülkiyeti Özel İdare'ye sosyal tesisin 10 yıllığına kiraya verilmesi konusunu görüşecek.
 
Yine mülkiyeti Özel İdareye ait olan Barla'da bulunan Soğuk Hava Deposu, Akaryakıt İstasyonu ve Akaryakıt İstasyonu içerisinde bulunan marketin 10 yıl süre ile kiraya verilip verilmeyeceği hususunu da Meclis gündemine aldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün köy okullarındaki kantinlerin tahsis süresinin uzatılma talebi de meclis gündeme gelecek.

Meclis, Isparta merkez ve ilçe köylerindeki okul ve kurumlarda bulunan büfe, kantin, çay ocakları, yemekhane, açık alan, salon ve kafeteryaların tahsis sürelerinin 5 yıl uzatılmasına yönelik talebi görüşüp, son kararı verecek.

Demokrat