Isparta İstiklâl Mahallesi’nde bir süre önce maç çıkışı sinirlenerek, 13 aracın lastiklerini kesen şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından teşhis edilerek, geçtiğimiz gün yakalandı.

Isparta İstiklâl Mahallesi’nde bir gece, tuttuğu takımın mağlup olması nedeniyle alkol aldıktan sonra önüne gelen 13 aracın lastiklerini kesen şahıs sonunda yakalandı.

Haber Merkezi tarafından alınan bilgilere göre, olay geçtiğimiz hafta oynanan Beşiktaş – Fenerbahçe karşılaşmasından sonra yaşandı.

İddiaya göre, Beşiktaş armalı taraftar kıyafetlerini giyerek karşılaşmayı izleyen Ş.E., takımının yenilgisi sonrasında moral bulmak için bir lokale giderek alkol aldı.

Daha sonra evine gitmek üzere yola çıkan şahıs, İstiklâl Mahallesi civarında önüne denk gelen park halindeki 13 aracın lastiklerini kesti.

Olayın ardından aynı mahallede bulunan yaşadığı eve giden Ş.E., hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etti.

Ancak, şahsın alkolün de etkisiyle unuttuğu bir şey vardı ki. Onlar da çevredeki güvenlik kameralarıydı.

Söz konusu olayı haber alan emniyet güçleri, söz konusu lastik kesme olaylarını mercek altına alarak çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Şahsın Beşiktaş amblemli bir taraftar olduğu bilgisinin ardından söz konusu şahsı yakalama çalışması başlatan ekipler, olaydan yaklaşık bir hafta sonra faile ulaştılar.

Emniyet ekiplerince tespit edilerek gözaltına alınan Ş.E., hakkında yapılan suçlamaları kabul ederek ve lastik kesme olaylarını kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtilirken, çok sayıda mağdur vatandaşın konuyla ilgili davacı ve şikayetçi olduğu da edinilen bilgiler arasında…

Bilindiği gibi bir süre önce Bağlar Mahallesi’nde de bir gece 17 aracın lastikleri kesilmiş, emniyet güçleri olayın failini yaklaşık 24 saat içersinde yakalamıştı.

Feti Kılıç