Isparta'da kar yağışı nedeniyle birçok ilçe, belde ve köy yolu kapandı. İl Özel İdaresi ve karayolları ekipleri kapanan yolları açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
 
Isparta'nın tamamında etkili olan kar yağışı nedeniyle çok sayıda köy, belde ve ilçe yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdare Müdürlüğü ile Karayolları'na bağlı ekipler kapanan yolları açmak için geceyarısı başlatıkları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pek çok yol yeniden ulaşıma açılırken, Aksu- Yenişarbademli, Gölcük ve Yalvaç ilçelerinde çalışmalar sürüyor. Kar nedeniyle Yalvaç İlçesi'nde Sağır, Yarıkkaya, Çakırçal, Çamharman, Ayvalı, Koruyaka köyleriyle ulaşım kesildi. İlçe merkezinde kar kalınlığı 15 santimetreyi bulurken, köylerde ise 50 santime ulaştı. Yalvaç İlçe Özel İdare Müdürü Metin Özerden, yolların açılması için İl Özel İdare Müdürlüğü'nden yardım istediklerini söyledi. İlçe merkezinde de yollarda biriken kar nedeniyle özellikle yüksek kesimlerde araç sürücüleri zor durumda kaldı. Belediyeye ait iş makineleri ana caddelerde kar kürüme çalışması yapıyor. 
 
DAVRAZ'DA KAR KALINLIĞI 2 METRE 
 
Akdeniz'in en önemli kayak merkezi Davraz'da ise kar kalınlığının tesisler bölgesinde 1, telesiyejlerin üst noktalarında ise 2 metreye ulaştığı belirtildi. Kar, Isparta kent merkezinde de hayatı olumsuz etkiliyor. Isparta Belediyesi kentte ulaşımın aksamaması için tüm ekiplerini seferber etti. Karla mücadele çalışmalarını takip eden Belediye Başkanı MHP'li Yusuf Ziya Günaydın, tuzlama ve solüsyon dökerek yol ve kaldırımların temizlendiğini söyledi.