Isparta'da Meydan AVM'de konser vermesi planlanan Melek Mosso için kamuoyunda çok sayıda tepki oluştu. Meydan AVM'de konser vermesi planlanan şarkıcı'nın daha önce yaptığı bir konserinde çirkin bir hareketi ve akabinde genç kızlara açılıp saçılmalarını tavsiye eden Melek Mosso'nun Isparta'ya gelmemesi için Sosyal medya'da çok sayıda paylaşım yapılıyor.


DAHA ÖNCE NE OLMUŞTU?

Melek Mosso konserde yaptığı hareket ve konuşma nedeniyle kendisine gelen çok sayıdaki tepki nedeniyle avukatıyla birlikte savcılığın kapısını çaldı. "Sosyal medyaya düşen videomun altına yapılan yorumda cinsel taciz ve hakarete uğradım" diyerek şikayetçi oldu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, konser görüntüsünü bilirkişiye göndererek tespitlerde bulundu.

Şarkıcı Melek Mosso, bir konserinde bacağını açarak yaptığı konuşmasının ardından orta parmağını gösterince çok sayıda tepki dolu yorumla karşı karşıya kalınca "Hakaret ve taciz var" diyerek şikayetçi oldu.

Savcılık, "Konuşması birçok insanı tahrik etti. Yapılan yoruma şikayetçinin tutumu, davranışı, konuşması, yapmış olduğu işaret sebebiyet verdi" diyerek şarkıcının aleyhinde bir karara imza attı.

Şarkıcı Melek Mosso, bir konserinde yaptığı konuşmasının sosyal medya gündemine taşınmasının ardından gelen yorumlara savaş açtı. Sosyal medya yorumlarıyla hakaret ve tacize maruz kaldığını söyleyen şarkıcının dosyasında savcılık aleyhte bir karara imza attı.

Şarkıcı Melek Mosso, iki yıl önceki konserinde, bacağını açarak, "Açmak istiyorsanız açın. Konuşmak istiyorsanız konuşun, kimsenin nasıl davranmanız gerektiğine, nasıl konuşmanız gerektiğini söylemesine, ne yapmanız gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmanıza ihtiyacınız yok. Uçun! Aksini söyleyenlere babayı alırsın diyoruz' dedi ve orta parmağını gösterdi. Bu hareket ve ifadeler sonrası sosyal medyada eleştiri okları Mosso'ya yöneltildi.

2024 DGS Başvuru Tarihi ve Ücreti Belli Oldu 2024 DGS Başvuru Tarihi ve Ücreti Belli Oldu