Isparta Vali Yardımcısı Şaşmaz, Davraz Kayak Merkezi"nin tanıtımı için çeşitli internet sitelerinde reklâm çalışmalarının başladığını kaydetti.

  Isparta Davraz Kayak Merkezi Türkiye"nin önemli turizm merkezleri arasında yer almak için büyük atağa geçerek herkesin gözdesi olma yolunda hızla ilerliyor. Davraz Kayak Merkezi"nin tanıtımı için Isparta Valiliği de harekete geçerek çeşitli internet üzerinden yayın yapan haber portallarına reklâm vermeye başladı.

 Valilik tarafından 20 Ocak"ta başlayan tanıtım çalışmasında ilk olarak Hürriyet. com"a verilen reklâmda bir ay içinde 2 milyon 205 kişi siteyi ziyaret ederken, bunlardan 4 bini de Davraz Kayak Merkezi"nin sitesini ziyaret etti. Davraz"ın tanıtımı için önceki yıllara oranla bu yıl daha da çok önem verildiğini dile getiren Isparta Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, haber portallarına verilen reklâmların devam edeceğini belirtti.

  Bu yıl tesislerin tanıtımına daha çok ağırlık verilmesi gerektiğine dikkat çeken Vali Yardımcısı Şaşmaz, 20 Ocak 2006 tarihinde başladıkları reklâmasyon çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti. Bir ay içerisinde Hürriyet. com"a 2 milyon 205 kişi giriş yaparken bunlardan 4 bininin de Davraz"ın sitesine giriş yaparak Davraz Kayak Merkezi hakkında siteden bilgi alındığını bildiren Vali Yardımcısı Şaşmaz, tanıtım çalışmasına gelecek yıl da ağırlık verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

   Isparta Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, “Şubat ayının bazı günlerinde bennır olarak reklâmlarımız yayınlanacak. Ardından 40 gün süre ile ise haber7.com"da reklâm verilecek” şeklinde açıklama yaptı.