Senirkent Kaymakam Vekili Zikrullah ERDOĞAN, İlçemizde vaka sayılarını siz değerli vatandaşlarımızın sabrı ve duyarlılığı sayesinde sıfırlamaya çok yaklaştıklarını belirterek, “Bu müjdeli haberi bugün itibariyle elimizdeki verilere dayanarak sizinle paylaşmak istedik vaka sayısının sıfıra yaklaşmasında şüphesiz çok titiz ve tedbirli davranmamızın etkisi büyük toplum olarak korona virüs salgınıyla mücadelede bizden istenen her konuda dikkatli davranarak üzerimize düşeni yaptık.

Korona virüsün ilk ortaya çıktığı günden itibaren üzerinde durulan belli başlı tedbirlerin en başında gelen toplu yerden uzak durma, #Maske #Mesafe #Temizlik kurallarını harfiyen yerine getirerek sonucunu almaya başladık. Sonuç olarak Senirkentliler olarak koronavirüsü İlçemizden temizleme aşamasına geldik. Bizim bundan sonra en büyük görevimiz şu aşamasına kadar bin bir zahmetle getirdiğimiz koronavirüs verilerini aynı hassasiyetle devam ettirmemiz. 

Bu konuda hassasiyetimiz görevini yerine getiren kamu görevlilerine yardımcı olarak üzerimize düşeni yapmaya devam etmek olmalıdır. 

Unutulmamalıdır ki sık sık denetime çıkan kamu görevlileri bizim ve çevremizdeki yakınlarımızın sağlığı için bu görevi yerine getirmektedirler. Verilerin sıfıra yaklaştığı şu günlerde denetimler daha çok sıklaşacaktır. Hep birlikte bunu başardık, bu başarıyı devam ettireceğiz.” dedi.