Isparta Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcularından Engin Dağlı, temmuz ayında yapılacak olan yıldızlar greko-romen güreş müsabakalarında ülkemizi temsil etmek üzere Milli Takım kampına çağrıldı.

   15-18 Mart 2007 tarihleri arasında Samsun"da yapılan Yıldızlar Greko-romen Türkiye Şampiyonasında 100 kg"da mindere çıkan Engin Dağlı, Türkiye şampiyonluğunu kur"a ile kaybederek gümüş madalyanın sahibi oldu. 4 tur geçen ve finalde Çorumlu rakibi ile karşılaşan Engin Dağlı, arasındaki müsabakada eşitlik bozulmadı.

   0-0 sona eren müsabaka sonrası çekilen kur"a da güreşteki kadar başarılı olamayan Engin Dağlı altın madalyayı rakibine kaptırdı. Bu başarısından dolayı milli takıma çağrılan başarılı sporcunun 26 Mart"ta Çankırı"da yapılacak olan kampa katılacağı haber verildi.

   Aldığı başarılı sonuçlardan sonra belediye güreş ihtisas kulübü başkanı ve belediye başkan yardımcısı Ahmet Aydemir"i makamında ziyaret eden Engin Dağlı"ya Başkan Hasan Balaman adına Aydemir altın takarak ödüllendirdi. Başkan Yardımcısı Ahmet Aydemir “Güreş İhtisas Takımımız bir hedefine daha ulaştı.

   Geçen hafta Samsun"da yapılan Türkiye şampiyonasında güreşçimiz bizim için şampiyondur. Finalde rakibi ile beraber kalmış ancak kur"a sonucu ikinci olmuştur. Bu belediyemiz için gurur verici bir tablodur. Güreşçimizin 3 Temmuz"da Avrupa şampiyonasında da dereceye gireceğine inancımız sonsuzdur. Bu başarılarının devamı için kendisini altın ile ödüllendirdik” dedi.