Haber32 muhabiri Salı pazarında esnafın nabzını ölçtü. Daha önce Belediye Başkanı Hasan Balaman iken yer işgal ücretleri ve düzenlemeleri Genç Girişim adında özel şirket yapıyordu.

Şimdi ise Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın bu işi Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne verdi. Bu değişiklikten pazar esnafımız memnun, şikayetçi değil fakat eksiklikler olduğu düşünülüyor.

Esnafımız yer düzenlemeleri yapılması, yabancı esnafın Isparta pazarından çıkarılması, haksız yere kazanç sağlayan esnaflar hakkında gerekli işlemlerin yapılması, pazar esnafının gördüğü eksiklikler.

 Birde Zabıta dan istekleri kimi esnafların pazarlarda birden fazla yeri olduğu ve bu yerleri yasal olmadığı halde kiralayarak haksız kazanç elde edenlerin pazardan çıkarılması.

Esnaf Memnun Ama..
Pazar sakinleri “Başkanımızdan Memnunuz Fakat İstediğimiz Sayın Günaydın’ın Gelip Pazarları Dolanması daha önce seçim zamanı buradan çıkmayanlar bugünlerde ortalarda yok Başkanın yapılan İşlemlerde Yaptırıcı Olması yani şöyleki; Başkanımız kendisini Göstersin Artık Yabancıyı Pazarımızdan Çıkarsın”  diyerek sözlerini tamamladılar.

Pazarcılar Genç Girişim yerine işgal ücretlerinin Belediyeye geçmesinden dolayı sevinçliler. Önceden tezgahlarını kurdukları yere 16,50TL işgal ücreti verirken şimdi ise aynı yere 10.00TL verdiklerini dile getirdiler ve verdikleri paranın Belediyeye helal olduğunu söylediler.