VALİ ÖZKAN ISPARTA’DAKİ SAĞLIK YATIRIMLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Şehir Hastanesinin inşaatı yükselmeye Başladı. Isparta Valisi Vahdettin Özkan, çalışmaları büyük bir hızla devam eden  Şehir Hastanesi İnşaat alanında  ve Bitme Aşamasına gelen Diş hastanesi ile İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Türkiye’de 16 il arasında biride Isparta’da yapımına başlanılan ve  şu ana kadar yüzde 10’luk kısmı bitirilen Şehir hastanesinin yükselmeye başladı. 

Vali Vahdettin Özkan Yapımı Akfen Holding tarafından devam eden Isparta Şehir Hastanesi alanında incelemelerde bulunarak inşaat hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Firma yetkilileri ardından Vali Vahdettin Özkan’a  3 boyutlu çizimler ile Hastanenin bölümlerini gösteren sunum yaparak brifing verdiler. 

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, İl Emniyet Müdürü Halil Altan  ve İl Özel idare yetkilerinde katıldığı incelemede, Vali Özkan daha sonra yapımı bitme aşamasına gelen  İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulunarak ilgilerden bilgi aldı. 

Isparta Valisi Vahdettin Özkan son olarak Diş Hastanesi olarak yapılan ve son rujların yapıldığı binada incelemelerde bulundu bölümleri gezdi yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.