Süleyman Demirel Havalimanı Müdürlüğü görevine yeni atanan İlhan Demir, Isparta Valisi Memduh Oğuz’u makamında ziyaret etti. Ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Vali Oğuz, Isparta’ya uçuşların yeniden başlayacağı müjdesini verdi.
 
Haftada 6 gün Süleyman Demirel Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Atatürk Havalimanı’na uçuşların başlayacağını belirten Vali Oğuz, yolcu talebi durumuna göre haftanın her günü uçuşların yapılabileceğini söyledi.
 
Yeniden uçuşların başlayacak olması sebebiyle duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Oğuz; “Borajet’le yapılan anlaşma gereği 2 Nisan 2013 tarihinden itibaren Salı-Perşembe-Cumartesi olmak üzere haftada 3 gün Süleyman Demirel Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Türk Hava Yolları ile yapılan mutabakatta da 20 Mayıs 2013 tarihinden itibaren Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün Süleyman Demirel Havalimanı’ndan Atatürk Havalimanı’na karşılıklı seferler düzenlenecek. Havalimanımızdaki bu hareketlilik bizi memnun ediyor. Gayet tabi her gün olmasını arzu ederiz. Sayın ulaştırma bakanımızın Isparta’yı ziyaretlerinde söylemiş olduğu gibi yolcu talebinin olması durumunda haftanın yedi günüde uçuşlar olur. Ama başlangıç itibariyle haftada 6 gün uçuşun olması ilimiz için, bölgemiz için çok önemli. Çünkü bizim havalimanımız aynı zamanda Burdur’a, Afyon’a hizmet ediyor, hatta Antalya ve Denizli’ye de hizmet ediyor. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” dedi.