Anadolujet ve Borajet'in ortak olarak düzenlediği İstanbul - Isparta uçağı dün arıza yapınca yolcular çileden çıktı.

  Dün saat 15:30'da gerçekleştirilmesi planlanan İstanbul - Isparta Borajet uçuşu uçaktaki bir arızadan dolayı gerçekleştirilemedi.

Sabiha Gökçen Havaalanında bekleyen Isparta yolcularına önce 1 saat sonra 2 saat rötarlı uçuş yapılacak denildi. Ancak bu sürenin sonunda uçuş yapılamadı. Çünkü uçaktaki arıza giderilememişti.

Aynı uçağın 1 gün öncede arıza yaptığını öğrenen yolcular ''İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? bu uçak havada'da arıza yapabilirdi, neden bu kadar sık arıza yapan uçaklar Isparta'ya gönderiliyor Isparta havalimanının kapanması içinmi çaba sarfediliyor, bu sorunları gördükten sonra biz birdaha Isparta'ya uçarmıyız?, bundan sonra asla Isparta'ya uçmayacağız Antalya'dan Isparta'ya araçla geliriz ama yine Isparta'ya uçmayız Isparta insanına ve Isparta havalimanına yapılan bu saygısızlığı  herkes bilsin.'' şeklinde konuştular.

Yolcular Borajet uçakları ile Isparta'ya gelemeyince bir kısmı yeniden Antalya bileti alarak Antalya'ya diğerleri ise Borajet'in tahsis ettiği uçaklarla yine Antalya havalimanına indirildiler. Yolcular gece geç saatlerde evlerine ulaşabilirken, duruma hala çok tepkili oldukları gözlendi.