ISPARTA UMUT KERVANI YARDIM PLATFORMU 
Umut kervanı yetim ve muhtaçlara umut oluyor

 Isparta Umut kervanı yardım platformu aracılığıyla hayır sahiplerinin yardımları yetim ve muhtaçlara ulaştırılıyor   Umut Kervanı Yardım Platformu zor durumda olanlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Kış ayında özellikle bot, mont, ceket gibi başlıca ihtiyaçların karşılandığı platformda maddi durumu olmayanların yardımına koşan Umut Kervanı bugünde üç kardeşi sevindirdi..
 ISPARTA UHUVVET EĞİTİM KÜLTÜR  YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ genel sekreteri Hasan Koç yapttığı açıklamada "Umut kervanı yardım platformu ile yaptığımız protokol gereğince Isparta Umut kervanı olarak zengin ve fakir arasında köprü vazifesini görerek yetim ve muhtaçların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Yaptığımız yardımlar arasında gıda, giyim, yakıt ve temizlik eşyasına kadar envai çeşit yer almaktadır." diye belitti.
 Isparta Umut kervanı yardım gönüllüsü Nazmi ÇETİNKAYA ise "Yeterki yetimlerimiz üşümesin diye halkımızın bu yardımlarını yetim ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada gönüllü bir nefer olarak her zaman hazır olduğunu belirterek düşmeyen kalkmayan bir tek Allah azze ve celledir. Her birimiz aynı sıkıntılarla her an muhatap olabiliriz empatisiyle bu meseleye yaklaşmamız lazım. Her kesin bir yetim ve muhtacı sevindirme lezzetini mutlaka tatmasını tavsiye ederim." şeklinde konuştu.