Isparta Kredi Yurtlar Kurumunda misafir edilen 586 Umrecinin misafir edilmesi ve memleketlerine uğurlanmasında gösterdikleri üstün performanstan dolayı diyanet personellerine Isparta Valiliği tarafından başarı belgesi verildi.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu imzalı başarı belgesinde: ''Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele sürecinde göstermiş olduğunuz üstün gayret ve fedakarca çalışmalarınızdan dolayı;

Şahsınızı 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 122 nci maddesine istinaden ''Başarı Belgesi'' ile taltif eder, başarılarınızın devamını dilerim.'' ifadelerine yer verildi.

Isparta Hac ve Umre Şube Müdürü Zeki Nalça'dan teşekkür

Isparta Hac ve Umre Şube Müdürü Zeki Nalça, sosyal medya hesabından Isparta Valiliği tarafından verilen başarı belgesi nedeniyle ekip arkadaşları adına teşekkür paylaşımı yaptı. Nalça yaptığı paylaşımda: ''Isparta Valiliğimiz tarafından "Başarı Belgesi" ile ödüllendirdik.

Isparta Kredi Yurtlar Kurumunda misafir ettiğimiz 586 Umrecimizin misafir edilmesi ve memleketlerine uğurlanmasında 1 ay boyunca yaptığımız çalışmalarımızdan ötürü muhterem Hocalarım; Fatih Eti, Volkan Ünal, Abdullah Örnek, Mustafa Űlgen Mustafa, Halit Aydemir, Serdar Topalakçı ve Mehmet Tekal ile birlikte 
"Başarı Belgesi ile ödüllendirildik.

Isparta Valimiz Sayın Ömer SEYMENOĞLU ve Vali Yardımcımız Sayın Haluk ŞİMŞEK'e bu nâzik düşüncelerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Allah bir an önce Coronavirüs musibetinden kurtulmayı nasip eylesin. ÂMİN.'' dedi.

Haber: Şükrü Altuğ