İl Özel İdaresi ekipleri 2020 yılı sıcak asfalt sezonun ilk asfaltını Yakaören köyü ile  Milas Millet Bahçesi arasındaki 3,5 Km’lik yolda uygulamaya başladı. Koronavirüs pandemisiyle mücadele kamu yatırımlarına engel olmadı. Planlan tüm yatırımlar ve hizmetler hayata geçiriliyor.

Vali Ömer Seymenoğlu sezonunun ilk sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ve diğer yetkililerden bilgi aldı. Çalışanlara sezonun hayırlı olması temennisinde bulunarak kolaylıklar diledi. Isparta Valiliği’nin yeniden Ispartalıların sosyal hayatına kazandırdığı Milas Millet Bahçesi ile Yakarören köyü arasındaki 3,5 Km’lik yolda çalışmalar son hız devam ediyor. Kısa sürede tamamlanacak asfalt çalışmasının ardından yine Yakaören köyü ile Deregümü köyü arasındaki 1,5 km’lik yolda asfalt çalışmaları devam edecek. Bu yol yoğun şekilde seracılık faaliyeti yürütülen alanda çiftçilere büyük kolaylıklar sağlayacak. İnceleme sırasında Vali Seymenoğlu ile karşılaşan çiftçiler yapılan çalışmalar için teşekkür ettiler.

İL ÖZEL İDARESİ MÜLKİYETİ OLAN MİLASIN 2016 YILINDA YAPILAN BİR HABERİ..

Uzun yıllar boyunca Ispartalıların piknik ve eğlencelerine ev sahipliği yapan Milas Mesireliği zaman içerisinde bakımsız bir halde kaderine terkedilmişti.

VE ŞİMDİ HEM YOLU HEM KENDİSİ PRIL PIRIL OLDU

Vali Ömer Seymenoğlu İl Özel İdaresine Talimat vererek harekete geçirdi.