BÜYÜK İNDİRİMLER OLACAK
İstanbul Yolu üzerindeki yıkılan Kamgam Fabrikası'nın bulunduğu 36 bin m2'lik alan üzerine konuşlandırılan KİPA büyük indirimlerle açılacak. KİPA’nın sadece yılda bir kez değil haftanın belli günleri ve hafta sonlarına özel bomba indirimler yapacağı kaydedildi. Tesisin 12 bin m2'lik kapalı alanının 7 bin m2’si hipermarket olacak

İNDİRİMLERLE GELİYOR
İstanbul Yolu üzerindeki yıkılan Kamgam Fabrikası'nın bulunduğu 36 bin m2'lik alan üzerine konuşlandırılan KİPA büyük indirimlerle açılacak. Tesisin 12 bin m2'lik kapalı alanının 7 bin m2’si hipermarket olacak. Alışveriş merkezinin önünde ise 500 araçlık otopark, 4-5 adet de işyeri yapılacak.

150 KİŞİLİK İSTİHDAM
Kipa, Isparta hipermarketi için 20 milyon TL'lik yatırım yapıyor. Mart sonuna kalmadan tamamlanarak hizmete açılması planlanan hipermarket bölgede tek olacak. 150 kişi burada istihdam edecek.

HEPSİ BİR ARADA

Ispartalı yeni açılacak KİPA’da binlerce çeşidi bir arada bulabilecek. Kipa müşterileri için de özel alışveriş çekleri dağıtıyor. Kipa alışveriş çekleri ile tüm Kipa’larda gıdadan tekstile, züccaciyeden elektroniğe kadar istediğiniz tüm ürünlerde bu çekleri kullanabiliyorsunuz. Türkiye’nin en çok indirim yapan alışveriş merkezleri arasında yer alan KİPA yılda bir kez değil haftanın belli günleri ve hafta sonları bomba indirimler yapıyor.

DEMOKRAT GAZETESİ