Isparta’da dün sabah saatlerinde başlayan sis, hava kirliliği ile birleşince hem trafiği hem sosyal yaşamı olumsuz etkiledi.

Isparta’da özellikle kış aylarında yaşanan yoğun sis kendisini bir kez daha gösterdi. Yoğun sise hava kirliliği de eklenince Isparta’nın bazı bölgelerinde normal yaşam aksadı.

SİS, HAVA KİRLİLİĞİ İLE BİRLEŞİNCE...

Isparta dün sabah adeta sis ve hava kirliliği kabusu yaşadı. Zira, Sabah erken saatlerde şehrin üzerine çöken sis hava kirliliği ile birleşince ortaya kötü bir durum çıktı. Hemen hemen her yıl Türkiye'nin en kirli illeri sıralamasında ilk 10'a girerek dikkatleri üzerine çeken Isparta’da mevcut hava kirliliğine dün bir de sis eklendi.

İSTANBUL YOLU VE ANTALYA ÇEVRE YOLUNDA YOĞUNLUK HAT SAFHAYA ULAŞTI

Özellikle Antalya istikametinden Eğirdir yolu istikametine giden veya İstanbul yolu veya Eğirdir yolu istikametinden Antalya çevre yolu istikametinde seyreden sürücüler zor anlar yaşadı. Dün sabah erken saatlerde başlayıp öğleden sonraya kadar devam eden yoğun sis, şehir merkezinde en fazla Davraz ve Anadolu Mahallelerini etkiledi.

NE OLACAK BU ŞEHRİN HAVA KİRLİLİĞİ?

Yoğun sis ve beraberinde hava kirliliği özellikle sabah saatlerinde işlerine gitmek isteyen vatandaşları ve trafiği olumsuz etkiledi. Isparta’da her defasında gündeme gelen hava kirliliğinin de etkisi ile birleşen yoğun sis Isparta'da araç ve yaya trafiğini felç etti.

SÜRÜCÜLER FARLARINI YAKTI

Sürücüler dörtlülerini ve sis farlarını yakarak yollarına devam etmeye çalışırken Isparta’da dün sabah saatlerinde meydana gelen sis şehrin de soğuk havayı iyice hissettiğinin bir habercisi oldu.