KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında ilimizde 11 işletmenin projesinin kabul edildiğini ifade ederek, destek miktarının toplam 1 Milyon 734 Bin TL olduğunu bildirdi.

KOSGEB İl Müdürlüğü, KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında başvuru yapan işletmelerin başvurularını değerlendirdi. Değerlendirmelerle ilgili bilgi veren KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, “KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında başvurularımız vardı. Onların değerlendirme süreci devam ediyordu. Uzun bir değerlendirme süreci oldu. Değerlendirme neticesinde de Isparta’dan 11 işletmemizin projesi kabul gördü. Proje demek hedefler ve bu proje için çizilmiş plan, program demek. Biz planlı ve programlı işlere destek vermeyi çok önemsiyoruz. Bize hedefleri ve ulaşabilecek vizyonu olan işletmeler geldiği takdirde proje bazlı destek programlarımız dahilinde onları desteklemeye devam ediyoruz.  KOBİ Gelişim Destek Programı da böyleydi. Bu programa başvuru yapan 26 işletmemiz söz konusuydu. Bunlar içerisinde programın gerekliliklerini yerine getirerek, başvurularını tamamlayanlar ve kurul değerlendirmesi için değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayanlar, 11 işletmemiz desteklenmeye kabul görüldü” dedi.

TOPLAM DESTEK 1 MİLYON 734 BİN LİRA

Yıldırım, toplamda 2 milyon 888 bin liralık destek vermiş olduklarını belirterek, “11 firmaya 1 milyon 734 bin lira. Bunu önümüzdeki günlerde destek olarak vereceğiz” şeklinde konuştu.