AK Parti Milletvekilli Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta'nın 204 köyüne 2014 başından bu zamana kadar 250 milyon TL'lik yatırım yapıldığını açıkladı.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ilçe, kasaba belediye başkanları ve köy muhtarları ile Barida Hotels'de yemekte buluştu. 700'e yakın katılımla gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat da katıldı.

AK Parti'nin Isparta'da gerçekleştirdiği hizmetlerin bir bölümünün sinevizyon gösterisi ile anlatıldığı toplantıda Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, kısa bir konuşma yaptı. AK Parti'nin Isparta'da büyük hizmetler yaptığını anlatan Bilgiç, şöyle devam etti:

"İl Özel İdaremiz aracılığıyla köylerimize 2014 yılında toplamda 206 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdik. 2015 yılı mayıs ayına kadar yapılan yatırım ve hizmetlerde dahil edilirse bu rakam 250 milyon TL'yi buluyor. Köylerimizi hizmetten ve yatırımdan mahrum etmedik. Bu zamana kadar tüm köyleremize 80 bin m2 kilit parke taşı döşenmiş. Şimdi yaptığımız bir ihale ile 330 bin m2 kilit parke taşı döşeyeceğiz. işçilik hizmetleri de bu ihale kapsamında. 204 köyümüzün çöpünü topluyoruz. Çocuk oyun parkları yapıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlar da şehirdeki oyun parklarına sahip olmalı. 100 köy için oyun parkı ihalesien çıktık. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı DesteklemeKurumumuz bu zamana kadar 108 projeye destek vermiş. Hepsi kırsalda, sizin oralarda. 2 yılda 32 milyon TL destekleme yapılmış. 13. çağrı döneminde 35 milyon TL destekleme yapılacka. 14. çağrıda da bir o kadar destekleme var. Bu paralar köylerde, kasabalarda soğuk hava deposu, hayvan çiftlikleri ve benzeri projeler için kullanılıyor. TOKİ projelerini hayata geçirdik. Isparta'da 3 etap, 2'şer etap Keçiborlu ve Uluborlu'da. Büyük Kabaca'da tarım köy yaptık. Geçmişi unutmayacağız. Geçmişi unutursak geleceği planlayamayız. Nasıl bir Türkiye, nasıl bir Isparta devralındı unutmayalım. Miletine borçlu bir devlet. İnsanlar yeni bir umut olarak 1 yaşındaki partiyi iktidara taşıdı. Bizler de umutlarını yerde bırakmadı. Hızlı Treni konuşuyoruz. Bu sadece Isparta'yı ilgilendirmiyor ki. Uluborlu, Keçiborlu, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Yalvaç. Dolayısıyla tüm Isparta'yı ilgilendiriyor. Ürettiğimiz ürünün kısa zamanda ve daha az maliyetle taşınması anlamına geliyor. 'HDP barajı geçecekmiş' Geçsede geçmese de bu birlik ve beraberliği kimse bozamaz."