Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) 10-11 ve 12 Eylül 2018 tarihlerinde Isparta merkeze bağlı Kuleönü Kasabası ile Gelincik Köyü’nde, 09.00-18.00 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacağını bildirdi. Kuleönü Kasabası’nda 1 gün uygulanacak kesintinin Gelincik Köyü’nde 3 gün süreceği aktarıldı.

Kuleönü’nde yarın 9 saat elektrik yok

Isparta merkeze bağlı Kuleönü Kasabası’nda 1 gün uygulanacak kesinti ile ilgili AEDAŞ’tan yapılan açıklamada, “Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş., daha kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek amacıyla Kuleönü TR-3, TR-13 ve TR-13/A trafosu AG kol çıkışlarında Evren Mühendislik tarafından yapılacak yatırım çalışmaları nedeniyle, 11 Eylül 2018 tarihinde, saat 09.00-18.00 arasında, dokuz saat süreyle enerji kesintisi uygulanacaktır. Söz konusu çalışma nedeniyle Isparta Merkez Kuleönü Kasabası Okul Mahallesinde bulunan aboneler etkilenecektir” denildi.

Gelincik Köyü’nde 3 gün sürecek 9 saatlik kesintiler

AEDAŞ tarafından merkeze bağlı Gelincik Köyü’nde yapılan kesinti ile ilgili olarak, “Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş., daha kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek amacıyla Gelincik hat başından Gelincik çıkışında Evren Mühendislik tarafından yapılacak yatım çalışmaları nedeniyle 10, 11 ve 12 Eylül 2018 tarihlerinde, saat 09.00-18.00 arasında, dokuz saat süreyle enerji kesintisi uygulanacaktır. Söz konusu çalışma nedeniyle Isparta Merkeze bağlı; Gelincik Köyünde bulunan aboneler ve Gelincik Kooperatifi, Burdur Gökçebağ Köyü içme suyu ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir” ifadeleri yer aldı.

Söz konusu enerji kesintilerinin, hava muhalefeti ya da başka nedenler söz konusu olmadığı takdirde belirlenecek takvimde gerçekleştirileceğini belirten yetkililer, enerji kesintisi ve bağlanması konusunda vatandaşların dikkatli ve duyarlı olmaları gerektiğini ifade ettiler.