AK Parti'de Atabey ve Gönen İlçelerinin kongreleri hafta sonunda gerçekleştirildi. Tek liste olarak girilen 2 ilçede de mevut başkanlarla Yola devam denildi.

AK Parti Isparta’daki 5. olağan genel kurullarına ilçelerden başladı, daha önce mahalle ve köylerde delege seçimlerini tamamlayan AK Parti, ilk ilçe kongresini cumartesini günü Atabey'de gerçekleştirdi.

Tek liste ile girilen kongrede 28 yaşındaki genç mevcut başkan Mehmet Günkaya, güven tazeledi. Günkaya, yeni yönetimini de oluşturarak, ilçesindeki seçim sürecini tamamladı. Atabey'in ardından ikinci kongre dün Gönen İlçesinde gerçekleştirildi. Gönen'de de AK Parti, seçime tek liste girerken yine mevcut başkan Cafer Tayyar ile yola devam denildi. Gönen'de ayrıca partinin yeni ilçe binasın da açılışı deştirildi.

HERKES ORADAYDI

Ak Parti’de kongreler birlik ve beraberlik başladı. Atabey ve Gönen'de kongrelere milletvekilleri Recep Özel Süreyya Sadi Bilgiç, İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, ilçe başkanları, meclis üyeleri, belediye başkanları ve partililer katıldı.

SADECE AK PARTİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Öte yandan İl Başkanı Osman Zabun ve Milletvekilleri Recep Özel ile Süreyya Sadi Bilgiç, kongrelerde yaptıkları konuşmalarda genel kurulların demokrasinin temel taşlarından biri olduklarını vurgulayarak, 2015 genel seçimler öncesi kongrelerin sadece AK Parti'de yapıldığına dikkat çektiler.

Konuşmacılar, Yeni Türkiye yolunda atılacak adımlar için 5. olağan genel kurulların önemli olduğunu bildirdiler.
 
BU HAFTA 2 İLÇEDE DAHA KONGRE VAR

Bu arada AK Parti'de kongre heyecanları bu hafta da devam edecek. 15 Kasım Cumartesi günü Yenişarbademli, 16 Kasım Pazar ise Şarkîkaraağaç’ta ilçe kongreleri gerçekleştirilecek.