Isparta’da son 1 ay içersinde polisin yaptığı çalışmalar sonucu hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 91 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürü Caner Tayfur’un görev yaptığı süre içersinde Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucu, kentte son 1 ay içersinde 91 suç dosyasıyla aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentteki sorumluluk alanlarında herhangi sorun ve sıkıntıya geçit vermeyeceklerini belirterek, bu tür icraatların daimi olacağını kaydettiler.

İşte, Emniyet Müdürü Caner Tayfur’un görevde olduğu süre içersinde Asayiş Şube Müdürlüğü’nün Isparta’da yaptığı son icraat…

Tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 hapis cezası bulunan A.Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 ay hapis cezası bulunan M.A.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunan M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan V.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan A.Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aile kanunu hükümlerine uymamak suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 gün hapis cezası bulunan İ.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Resmi belgede sahtecilik suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan M.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan A.Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nafaka hükümlerine uymamak suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan M.A.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan A.Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan L.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aile kanunu hükümlerine uymamak suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 15 gün hapis cezası bulunan A.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konut dokunulmazlığını ihlal suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan H.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 ay hapis cezası bulunan C.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan A.Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nitelikli konut dokunulmazlığını ihlal suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 11 ay 20 gün hapis cezası bulunan H.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hakaret suçundan aranan A.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan A.Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşlediği bir suçtan dolayı aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan U.N.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan M.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay 5 gün hapis cezası bulunan M.S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan A.Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hükümlü ve tutuklunun kaçması suçundan aranan M.S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan M.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşlediği bir suçtan dolayı aranan S.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan A.Y.A tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek – aracılık ve yer temini suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 ay 10 gün hapis cezası bulunan O.Ç.
tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek – aracılık ve yer temini suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 ay 20 gün hapis cezası bulunan H.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aile kanunu hükümlerine uymamak suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 gün hapis cezası bulunan S.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunan S.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mala zarar verme suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 ay hapis cezası bulunan O.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taksirle ölüme neden olma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunan C.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kişilerin huzur ve sükûnunu bozmak suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan B.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan A.V.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silahla tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan O.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mala zarar verme suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 ay hapis cezası bulunan O.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 ay hapis cezası bulunan M.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu madde temin etme – ticareti yapma ve sağlamak suçundan aranan A.R.Ö tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 25 gün hapis cezası bulunan N.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan C.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mala zarar verme suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 ay hapis cezası bulunan O.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan A.R.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 25 gün hapis cezası bulunan M.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan M.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Korku panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 10 hapis cezası ile aranan M.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Resmi belgede sahtecilik suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan M.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1yıl 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan N.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6136 Sayılı Kanunda yer alan ateşli silah satın almak maddesini ihlal etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 25 gün hapis cezası bulunan M.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan M.A.L. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 ay 15 gün hapis cezası bulunan M.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vergi Usul Kanununa muhalefet etmek suçundan aranan ve hakkında 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hükümlü veya tutuklunun kaçması suçundan aranan O.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan C.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silahla ateş etmek suçundan aranan ve hakkında kesinlemiş 5 ay hapis cezası bulunan M.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan N.S.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 ay 24 gün hapis cezası bulunan S.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan A.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olmak suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl hapis cezası bulunan Y.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan N.S.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşlediği bir suçtan dolayı aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan A.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kişiyi Hürriyetinden Yoksul Kılmak suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan S.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ölüme sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan M.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan H.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay 15 gün hapis cezası bulunan A.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 ay hapis cezası bulunan H.İ.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan Ö.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay 15 gün hapis cezası bulunan H.İ.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 5 ay 14 gün hapis cezası bulunan F.R. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunan M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silahla tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunan H.İ.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mala zarar verme suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 ay hapis cezası bulunan K.F.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aile kanunu hükümlerine uymamak suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 gün hapis cezası bulunan H.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ticaret Usûl Kanununa muhalefet etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan K.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası bulunan N.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan A.Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun taahhüdünü ihlal etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mal ve kazançtaki artışı bildirmemek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 10 gün hapis cezası bulunan Ü.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan H.H.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşlediği bir suçtan dolayı aranan G.R. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vergi Usûl Kanununa muhalefet etmek suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan K.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 15 hapis cezası bulunan R.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.