Isparta’da geçtiğimiz günlerde geçirdiği elim trafik kazası nedeni ile ağır bir şekilde hastaneye kaldırılan Isparta Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu sınıf öğretmeni Mehmet Ekmekci hayatını kaybetti.

Olayın Geçmişi;

ISPARTA’da, Alper Findos motosikletiyle önce yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Ekmekçi’ye, ardından da otobüs durağına çarptı. Kazada Findos yaşamını yitirirken, Ekmekçi ise ağır yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Vatan Mahallesi 106. Cadde üzerinde meydana geldi. Alper Findos’un kullandığı 07 APT 239 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Ekmekçi’ye çarptı. Kontrolden çıkan motosiklet yol kenarındaki otobüs durağına çarptı. Kazada sürücü Findos ile Ekmekçi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler Alper Findos’a olay yerinde kalp masajı uyguladı. Daha sonra hastaneye götürülen Alper Findos kurtarılamadı. Kazada ağır yaralanan Mehmet Ekmekçi’nin de hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Mehmet Ekmekçi’nin bugün bölgede sürücü adaylarına yönelik direksiyon sınavında görevli olduğu ve direksiyon sınav komisyonu başkanı olduğu öğrenildi.

Öte yandan Isparta Milli Eğitim Müdürü Ramazan Tamer Büyükküpçü Bir Taziye Mesajı Yayınladı