Isparta’da yaklaşık 1 ay önce bir işyerinden elektrikli bisiklet hırsızlığı yaptığı öne sürülen 2 kişi polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Isparta Modernevler Mahallesi’nde 31 Ocak’ta çalınan elektrikli bisiklet ve olayın failleri Hisar Mahallesi’nde geçtiğimiz gün yakayı ele verdi.

 Haber Merkezi tarafından alınan bilgilere göre, olay geçtiğimiz Ocak ayının 31.gününde Modernevler Mahallesi 131.Cadde üzerindeki bir işyerinde meydana geldi.

İddiaya göre, söz konusu işyerinden M.A.Ç.’ye ait elektrikli bisikleti alarak ayrılan 2 şahıs kayıplara karıştı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne intikal eden hırsızlık olayında, söz konusu olayı mercek altına alan polis güçleri araştırma çalışması başlattı.

Polisin ulaştığı bulgular doğrultusunda olayı gerçekleştiren 2 şahsın M.T.B. ve R.Ş. olduğu tespit edildikten sonra bahse konu şüpheliler hakkında yakalama çalışması başlatıldı.

Son olarak, geçtiğimiz günlerde çalınan elektrikli bisiklet ve olayın faillerini Hisar Mahallesi’nde kıskıvrak yakalayan emniyet güçleri, 2 şahsı gözaltına aldı.

Öte yandan, emniyet güçlerinin çalınan elektrikli bisikleti sahibine teslim ettiği ve şüphelileri de adli makamlara sevk ettiği bildirildi.

Feti Kılıç