Çok yakında hizmetinizde

Isparta'nın ilk ve tek ütü evi çok yakında hizmetinize açılıyor.

Isparta'da yeni bir çığır açacak olan ütü evi sayesinde değerli vaktiniz size kalacak. Isparta'da bir ilk olarak faaliyete geçmesi hedeflenen ütü evinde özellikle yoğun çalışan aileler, yalnız yaşayan çalışanlar ve öğrenciler ekonomik fiyatlarla ütü hizmeti alabilecek.

EVDE ÜTÜYE PAYDOS...

Dağ gibi biriken çamaşırlar artık gözünüzü korkutmasın ütüevi yoğun çalışan aileler, yalnız yaşayan çalışanlar, öğrenciler ev hanımlarının özellikle birikmiş çamaşır sorunlarına en uygun çözümü sunacağını garanti etmektedir. Zamandan kazanarak bunun tadını çıkartmaya hemen başlayabilirsiniz.


Çok Yakında Açılıyoruz

Tüm ütü işleri ve çamaşır yıkama işleri ile ilgili her türlü profesyonel, kusursuz çözüme rakipsiz fiyatlarla ulaşabileceksiniz.- Çalışan kişilerin ve ev hanımlarının çamaşır ve ütü işlerine ayırdıkları zamanın, hayat zaman dilimi içerisindeki payının %25 olduğu anlaşılmış bununda hayatın 4/1 lik kısmını ifade etmekte olduğu görülmüştür.

Ayrıca ev hanımlarının özellikle ütüyü düşündüren bir sorun olarak gördükleri,- Biriken ütüleri yapmanın sıkıntısı yapılan araştırmalar sonucunda %81 leri bulmaktadır.- İş hayatında aktif rol oynayan bayanların ütülenecek giysilerini genelde hafta sonuna erteledikleri bu bağlamda hafta sonu aktivitelerinden ödün vermek zorunda kaldıkları, Çok yakında Isparta'da Ütüevi ne uğrayarak özellikle tüm ütü işleri ve çamaşır yıkama ile ilgili her türlü profesyonel, kusursuz çözüme rakipsiz fiyatlarla ulaşabileceksiniz.