kesinleşmiş cezası bulunan55 kişi cezaevinde

ISPARTA emniyeti infaz bürosu kesinleşmiş cezası olan 55 kişiyi cezaevine gönderdi

Isparta'da kesinleşmiş cezası olan kişiler cezaevine kondu.

Mala zarar verme suçundan hakkında kesinleşmiş 4 yıl 10 ay hapis cezası ile aranan B.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Su eşyasının satın alınması ve kabul edilmesi suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl hapis cezası bulunan F.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanmak suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 25 gün hapis cezası bulunan M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suç eşyasının satın alınması ve kabul edilmesi suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay 10 gün hapis cezası bulunan bir şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mühür bozma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 ay hapis cezası bulunan M.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 ay hapis cezası bulunan R.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 ay 27 gün hapis cezası bulunan M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası bulunan H.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunan M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan Y.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan Y.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan F.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 5 ay 20 gün hapis cezası bulunan H.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 10 ay hapis cezası bulunan A.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taksirle yaralanmaya neden olma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan M.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan G.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan S.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay 26 gün hapis cezası bulunan A.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 ay 15 gün hapis cezası bulunan Y.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan M.T.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 6 ay hapis cezası bulunan G.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kişiyi Hürriyeti Yoksun Kılma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan H.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl hapis cezası bulunan M.T.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan H.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yağma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan M.T.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 yıl 6 ay hapis cezası bulunan H.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan P.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 ay hapis cezası bulunan M.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 11 ay 20 gün hapis cezası bulunan O.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kişiyi Hürriyeti Yoksun Kılma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan M.T.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan A.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Basit Yaralama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan Y.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan O.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanımı suretiyle yarar sağlama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan E.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kişilerin huzur ve sükûnunu bozma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 ay 15 gün hapis cezası bulunan O.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kişiyi Hürriyeti Yoksun Kılma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan N.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun Taahhüdünü İhlal suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan U.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tehdit suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan O.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 2 ay hapis cezası bulunan T.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taksirle ölüme neden olma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 8 ay hapis cezası bulunan F.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kasten adam öldürme suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası bulunan Z.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 6 ay hapis cezası bulunan K.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun Taahhüdünü İhlal suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan A.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Borçlunun Taahhüdünü İhlal suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan S.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl hapis cezası bulunan Y.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silahla yağma suçundan aranan H.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silahla yağma suçundan aranan İ.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güveni kötüye kullanma suçundan aranan S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı suçundan aranan R.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakaret suçundan aranan A.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinsel Saldırı suçundan aranan İ.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.