ISPARTA'DA KORONAVİRÜS BİR CAN DAHA ALDI

Isparta’da virüs nedeniyle tedavi altına alınan bir umreci daha hayatını kaybetti. Yaşanan son ölümle birlikte Isparta’da korona virüsten ölenlerin sayısı 3’e yükseldi.

Sağlık Bakanı Fahretin Koca, Koronavirüs vaka sayılarının il bazlı dağılımını gösteren haritayı paylaştı. Paylaşılan haritada Isparta’nın, 289 korona virüs vaka sayısıyla Türkiye genelinde 6’ncı, nüfusa göre oranla ise Türkiye birincisi olduğunu açıkladı.

Yetkililer tarafından, Isparta’da korona virüsü sayısının bu denli yüksek olmasının sebebinin ise kentte karantinaya alınan umreciler olduğu belirtildi.

Öte yandan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’da bir açıklama yapmış ve Isparta’da iki umrecinin korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıklamıştı. Isparta’da korona virüsü nedeniyle bir umrecinin daha hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaşanan son ölümle birlikte Isparta’da korona virüsten ölenlerin sayısı 3’e yükselmiş oldu.

SON 24 SAATTE 76 KİŞİ ÖLDÜ
Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsü ile ilgili son dakika gelişmelerini, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, "Bugün test sayımız 20 bin 23, vaka sayısı 3 bin 892, bugün 76 vatandaşımızı daha kaybettik. Toplam hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 725'e yükseldi" dedi.