Yalvaçlı İşadamı Ercan Yusuf Kodaloğlu tarafından MİX BASİC giyim sektörü markası şubesini Isparta’ya kazandırdı. Mimar Sinan Caddesi Yapı Kredi Bankası’nda hizmet verecek olan MİX BASİC’in açılış törenine  ITSO Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nuri Dirik ve çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan Duanın ardından işletmenin açılış kurdelesi kesildi

MİX BASİC İşletmesinin Sahibi Ercan Yusuf Kodaloğlu, yatırımlarını Isparta’ya yapmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti. Yalvaç’ta da ticari yaşamlarına devam ettiklerini ve vergi sıralamasında ilk 6’da yer aldıklarını ve Isparta’da da ilk 100’de yer aldıklarını belirten Kodaloğlu, “Bayanlara hizmet verecek olan MİX BASİC markasıyla yüzlerce çeşidimizle müşterilerimizin hizmetindeyiz. İstihdamımızı artıracağız. Ne kadar çok kişiye ekmek verirsek bizim için asıl başarı budur.  Uzman personelimizle bayanlarımızın hizmetindeyiz. Açılışımıza gelen ITSO Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nuri Dirik ve davetlilere teşekkürü bir borç biliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İşadamı Ercan Yusuf Kodaloğlu’nun markasının MİX BASİC markasının hayırlı olmasını dileyerek, “Yusuf kardeşimizi tebrik ediyorum. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak yanındayız” dedi.

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ise Yalvaçlı bir işadamının Isparta’da ticari yaşantısına devam etmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

İLETİŞİM KANALLARI:

MİX BASİC
Piri Mehmet Mahallesi Mimar Sinan Caddesi (Yapı Kredi Bankası yanı)
No:37 Isparta

Mail: [email protected]
Instagram:mixbasic
Snapchat:mixbasic

Whatssapp:0533 143 93 54