İl Milli Eğitim Müdürlüğünde, 4 yıllık görev süresini tamamlayan il merkezinde 74, il genelinde ise 138 idareciyi ilgilendiren yönetici atamalarında puanlamalar tamamlanarak Bakanlığın onayına sunuldu. Bu konuda son karan Bakanlık verecek.

LİSTELER HENÜZ AÇIKLANMADI

Bu konuda atama listesinin geçtiğimiz Pazartesi günü açıklanması bekleniyordu. Ancak, listeler henüz açıklanmadı.

HEYECANLI BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Okul müdürü adayları heyecanlı bir şekilde yönetici değerlendirme sonuçlarını bekliyor. Bilindiği gibi; Okul müdürleri değerlendirme işlemleri geçtiğimiz 14 Temmuz -15 Ağustos tarihleri arasında tamamlanmış oldu. 15 Ağustos itibariyle de okul müdürlerinin puanları belli oldu. Okul müdürleri meraklı bir şekilde sonuçların İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından açıklanmasını bekliyor. Böylece, hangi müdür hangi okula atandığını öğrenmiş olacak.

ATAMALARI BAKANLIK AÇIKLAYACAK

Söz konusu sonuçları herkes gibi kendilerinin de takip ettiklerini ve beklediklerini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Bilindiği gibi bu yıl Bakanlığımız 4 yıllık görev süresini tamamlayan okul yöneticileri için yeni bir uygulama başlatmış ve puanlama sistemi getirerek bu yöneticilerin atamalarını bu puanlama sistemine göre yapacağını bildirmişti.

İL MERKEZİNDE 74, İL GENELİNDE 38 YÖNETİCİ ATANACAK

Bu atamalar; Isparta’da il merkezinde 74, il genelinde ise 138 idareciyi kapsamaktadır. Biz İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak söz konusu atamaya tabi yöneticilerin puanlamalarını tamamlayarak Bakanlığımızın internet sitesine yükledik. Şimdi Bakanlığımız bu atamaları yapacak. Bizde tüm yönetici arkadaşlarımız gibi Bakanlığımızın yapacağı bu atamaları bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Demokrat