Isparta Ticaret Borsası tarafından düzenlenen 7. Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 24 Kasım'da açılacak.

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Detay Fuarcılık organizasyonuyla gerçekleştirilen fuarın saat 14.00'de Süleyman Demirel Sergi ve Kongre Sarayı'nda açılacağını ve 27 Kasım Pazar gününe kadar açık kalacağını söyledi.

Bu yıl 7'incisi düzenlenen Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın ticari alışveriş için alternatifli bir buluşma noktası olduğunu kaydeden Adar, ''Aynı zamanda çağdaş tarım ve hayvancılık teknolojilerinin tanıtıldığı, kaliteyi artırıcı gelişmelerin akademisyen ve uzmanlar tarafından bilgi ve birikimin sektör mensuplarına aktarıldığı önemli bir buluşma platformu olacaktır'' dedi.

Fuara, gübre, sulama sistemi, tarım ilacı, tarım aletleri, fide ve fidan üreticileri, danışmanlık firmaları, toprak ve tarımsal analiz laboratuvarları, ambalaj, paketleme tesisleri, soğuk hava depoları, bankalar gibi sektörün farklı kesimlerinden firma kuruluşların katılacağını anlatan Adar, fuarda tarım ve hayvancılık sektöründeki yeniliklerin ziyaretçilere sunulacağını bildirdi.

Adar, katılımcı firma ve ziyaretçi sayısının her geçen yıl arttığına dikkati çekerek, tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren herkesi fuara davet etti.