Isparta'daki Kazada Ölen Baba ile Almanya'dan Gelen Kızı ve Torunu Yan Yana Toprağa Verildi

Kaza, Isparta'nın Yalvaç İlçesi Bahtiyar Köyü yakınlarında geçtiğimiz cumartesi gecesi meydana geldi. Almanya'da yaşayan Fadime Demiralay çocukları 15 yaşındaki Tolga ve 11 yaşındaki Betül ile birlikte bayram tatili için Türkiye'ye geldi.

Aile önceki gün akşam saatlerinde Antalya Havalimanı'na indi. Konya'nın Doğanhisar İlçesi'nde oturan 79 yaşındaki Ethem Ali Kuzucuk ise kızı ve torunlarını almak için arkadaşı 51 yaşındaki Remzi Taştekin yönetimindeki 42 VA 696 plakalı panelvan tipi araçla Antalya'ya geldi. Havalimanından kızı ve torunlarını alan Ethem Ali Kuzucuk, daha sonra Konya'ya gitmek için haraket etti. Remzi Taştekin yönetimindeki panelvan tipi araç, Isparta'nın Yalvaç İlçesi Bahtiyar Köyü yakınlarında iddiaya göre şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen 54 yaşındaki Celal Demirtaş yönetimindeki vişne yüklü 32 EL 172 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada, araç sürücüleri Remzi Taştekin, Celal Demirtaş ile panelvan araçtaki Ethem Ali Kuzucuk, kızı Fadime ve torunu Tolga Demiralay öldü. Diğer torunu Betül Demiralay ise yola savrularak ağır yaralandı. Ambulansla Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Betül yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.



Kazada hayatını kaybeden Ethem Ali Kuzucuk kızı Fadime ve torunu Tolga Demiralay bugün memleketleri olan Konya'nın Doğanhisar İlçesi'nde öğlen namazı sonrası Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Cenaze Namazına Doğanhisar Kaymakamı Bayram Türker, Doğanhisar Belediye Başkanı Abdullah Koç ailenin yakınları katıldı. Aynı kazada ölen panelvan sürücüsü 51 yaşındaki Remzi Taştekin'in dün Doğanhisar'da defnedildiği öğrenilirken, yine aynı kazada hayatını kaybeden kamyonet sürücüsü 54 yaşındaki Celal Demirtaş'ın ise Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde toprağa verildiği belirtildi. Hastanesi'nin yoğun bakın servisinde tedavisi devam eden Betül Demiralay'ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi