Isparta’daki bir orta okul önüne gelerek, küçük yaştaki kız öğrencilere cinsel organını gösterdiği öne sürülen şahıs, polis tarafından kısa süre sonra yakalandı.

Isparta’daki bir okulda, küçkü yaştaki kız öğrencilere cinsel organını göstererek teşhircilik yaptığı iddia edilen şahıs geçtiğimiz günlerde yakalandı. Yakalanan şahsın üniversite öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi’nin edindiği bilgiye göre, olay geçtiğimiz hafta Isparta Nazmiye Demirel Orta Okulu’nda meydana geldi.

İddiaya göre, elektrikli bisikletle okul önüne gelen genç yaştaki erkek şahıs, cinsel organını küçük yaştaki öğrencilere gösteriyor, daha sonra hızla bölgeden uzaklaşıyordu.

Öğrencilerin okul yönetimi ve ailelerine verdiği bilgiler doğrultusunda gün yüzüne çıkan olay sonrasında, burada eğitim öğretim gören öğrenci velilerinin tedirgin bir bekleyişte oldukları öğrenildi.

Neyse ki, bu olay fazla sürmedi.

Okul yönetimi ve öğrenci velileri, bu olayı polise bildirdi.

Konunun intikal ettiği Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlâk Bürosu ekipleri, 2 gün ardarda okul önüne gelen teşhirci şahsı yakalamak için söz konusu bölgede takibe geçtiler.

Verilen eşkal ve gerekli bilgileri değerlendiren Ahlâk Polisinin, bir süre sonra söz konusu şahsı Kurtuluş Mahallesi’nde yakaladığı öğrenildi.

Yapılan çalışmalar sonucu yakalanan şahsın O.B.G. olduğu ortaya çıkarken, şüphelinin üniversite 2.sınıf öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

O.B.G.’yi yakaladıktan sonra gözaltına alan emniyet güçleri, gerekli ifadelerin ardından şüpheliyi adli makamlara sevk etti.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Feti Kılıç