Stres ve uykusuzluk sorunu konusunda iddialı olduklarını belirten Roserra firması, yastık ile ilgili tanıtım yaptı. Firmanın yaptığı tanıtımda şu ifadelere yer verildi:

''Babannem’den ilham alarak başladı yolculuğumuz. Onun yüklük dolabının bir kokusu vardı;
Çocukluk anılarımdaki huzurun kokusuydu lavanta kokusu...

Özenle katlanmış giysilerinin arasında ince tülbentlere dikilmiş yapraklı lavanta çiçekleri.. Yastıklara ve yorganlara o koku öylesine işlerdi ki, giydiği elbiseleri de ilk bir iki gün lavanta kokardı. O yüklükten çıkmış mis gibi lavanta kokulu yastıklar da nasıl da rahat uyurduk mis gibi lavanta kokusuyla.. 

Sabahları da sanki bir gün öncesinde tüm gün sokaklarda oynamamışçasına dinç kalkardık hepimiz, yepyeni bir güne uyanmanın heyecanıyla..  Tek Tek dikilen zamanla yıpranan yıprandıkça lavantaların ortaya saçıldığı ve bir daha kullanılamayan bu keseleri yastıklarınıza taşıyarak bu huzuru yaşatmak, sizlerle de tanıştırmak istedim  Roserrra Aroma Thereapy Lavanta kokulu yastıkları ile…  Ispartamızın eşsiz lavantalarını koydum içine de kalıcı ve rahatlatıcı kokusuyla sizlere de huzur vermesi dileğiyle…                                

Rahatlatıcı, Sakinleştirici Bir Uyku İçin...

Uykuya geçişi kolaylaştırır...

Stresi azaltmaya, zihni sakinleştirmeye yardımcı olur…

Roserra aromatherapy lavantalı yastık, göller bölgesinin dağlık köylerinin en verimli topraklarında ilaçsız katkısız şekilde yetişen Lavanta çiçeklerimizin özenle toplanılması ve bu çiçeklerin elekten geçirilerek tohumları, saplarının alınması ile saf ve misss gibi kokulu Lavantanın sizlerle buluşturma yolculuğu ile kendinizi lavanta bahçelerinde hissederek Lavantanın verdiği huzur sakinlik ve dinlendirici etkisi ile şimdi kendinize zaman ayırma vakti.

Özel tasarımı ile Lavanta yastığı %100 pamuktan ve mikro kumaştan hava geçirgenliği sayesinde içeriğindeki ve yan ceplerindeki doğal lavanta taneciklerinin etkili kokusu ile uykuya geçişinize, rahat ve derin uyumanıza, huzurlu bir ruh haline ulaşmanıza yardımcı olur. 

Lavanta içeriğindeki sedatif ( rahatlatıcı, dinlendirici ) maddelerin huzur veren ve uykuya iyi gelen özellikleri vardır. 
İçerdiği maddeler ile sinirlerinizi yatıştırmaya, huzurlu bir ruh haline dönüşmenize, rahatlamanız sayesinde stresinizi yatıştıracak sakinlik sağlamaya yardımcı olacaktır. 

Hemen hemen herkes lavantanın  hoş kokusunun sadece çiçeklerinde olduğunu zanneder. Halbuki yaprakları ve yaprak sapları da o muhteşem kokuya sahiptir. Çiçekleri ve yaprakları birbirlerinden tamamen farklı özellikte etkin maddeler içermektedir.

Rahat ve sakin bir uykuyu sunan güç, lavantanın ağırlıklı olarak çiçeklerinde değil, yapraklarında ve gövde saplarında saklıdır. Yaptığımız çalışma ile bu etken maddelerini sizlerle buluşturuyoruz.  

NEDEN KULLANMALIYIM? 

Roserra Aromatherapy Lavantalı Yastık uzmanlar tarafından yapılan özel tasarımı sayesinde içeriğindeki lavanta kokusunun tam olarak ortama yayılmasını sağlamaktadır. 
Kullanım kolaylığı; kılıfının değiştirilebilir ve yıkanabilir olması ile de evde, yolculuklarda, rahat bir uykuya ihtiyaç duyduğunuz her yerde vazgeçilmezlerinizden biri olacak…
Kokular ve duygularımız…

Beynimizin duyu merkezine direkt ulaşmasıyla kokular ve duygularımız arasında kurulan dolaysız ilişkide lavantanın rahatlatıcı etkisini gece boyunca hissedebileceksiniz.
Lavanta ve uyku arasındaki ilişkiyi inceleyen bilimsel çalışmalarda da, kokusunun uyku üzerinde olumlu etki yaptığı, nabız ve kan basıncını düşürdüğü gözlenmiştir.
Güzel bir uyku sonrası enerjik bir güne uyanmak için Roserra Aramatherapy Lavantalı Yastığı denemelisiniz…

Kokusu biter mi?

Tamamen doğal tohum ve yapraklı içerik olduğu için, İçeriğinde kimyasal ve uçucu esansiyel olmadığı için normal şartlarda (su,nem,terleme temas olmadığı sürece)  1-2 yıl arası kalıcılığı vardır. 
Koku kalıcılığı ne kadar?

Su,nem,terleme ile temas olmadığı sürece 1-2 yıl arası kalıcılığı vardır. 1-2 ay da bir lavantaların çıkarılıp havalandırılması tavsiye edilir.

Yıkanabilir mi?

İçeriğindeki lavanta, silikon ve yan ceplerdeki lavanta keseleri çıkartılarak sadece kılıfı yıkanabilir.

Çocuklar kullanabilir mi?

Kronik rahatsızlığı, alerjik ve kokuya karşı hassasiyeti olmayan çocuklarda kullanılabilir. Herhangi bir rahatsızlığı olanlar için doktor tavsiyesi alınması önerilir.

Yetişkinler kullanabilir mi?

Kronik rahatsızlığı, alerjik ve kokuya karşı hassasiyeti olmayan herkes kullanılabilir. Herhangi bir rahatsızlığı olanlar ve Hamileler için doktor tavsiyesi alınması önerilir.''


ROSERRA KOZMETİK TUR. DIŞ TİC. LTD.ŞTİ

0246 212 12 22 - 0530 522 32 32 - 0538 888 86 88

www.roserra.com         [email protected]