Isparta'da 2013 yılında ısı sistemleri üzerine fabrika açan 37 yaşındaki iş adamı Abdullah Çalışkan, kuruluştan bu güne kendisine destek veren 2 personeline daire satın aldı.

Kordinamik Isı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çalışkan, Haber32 muhabirine yaptığı açıklamada, 7 yıllık bir firma olduklarını kuruluş yılında kendilerine bir hedef koyduklarını, bugüne kadar kendisine yol arkadaşlığı yapan 2 çalışanının yuva sahibi olması için belirli seviyeye gelince daire sözü verdiğini söyledi.

İş yerine sadakati, devamlılığı ve ahlakıyla örnek olan çalışanlarını yuva sahibi yapmak için karar aldığını anlatan Abdullah Çalışkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

" 2013 yılında hayalim olan ısı sistemleri fabrikamın açılışını yaptım. Balangıçta bir küçük yatırımdı. Sıfırdan başladım. Devletime katkı sağlamak adına çok heyecanlıydım. O günden bu güne benimle aynı heyecanı yaşayan kendi fabrikaları gibi çalışan 2 personelim bana çok destek oldu. Gün geçtikçe çalışmalarımız başarılarımız arttı. Belirli seviyeye gelirsem bu arkadaşlara daire satın alıp hediye edeceğim diye söz verdim. Çok şükür sözümün ilkini 2019 yılı sonunda gerçekleştirdim ve Serkan kardeşime daire hediye ettim.  Diğer sözümüde yerine getirmek bu gün nasip oldu.'' dedi.

ALLAH HERKESE BÖYLE PATRON VERSİN

Patronları tarafında daire hediye edilen Serkan Susuzlu, "Abdullah beyin bu davranışına karşı fabrikadaki çalışmalarımız az bile, onun başarıyla yükselmesi bizim için her şeyin üstünde. Bu mutluluğun gerçekten yaşanması lazım. Çok mutluyuz. Allah herkese böyle patronlar versin." dedi.

Özgür Çaylı ise durumdan çok mutlu olduğunu, teşekkür ettiğini söyledi.

ISPARTA'DAN DÜNYAYA ISI SİSTEMLERİ GİDİYOR

Kordinamik Isı Sistemleri, 2500 m2 kapalı alan olmak üzere toplam 6000 m2 arsa içerisinde hizmet vermeye devam ediyor. Isparta'da üretilen kalorifer kazanları ve kalorifer petekleri başta Türkiye'nin her bölgesine; Yunanistan, Romanya, Rusya ve Afganistan'a satılıyor.

HEDEF TÜRKİYE VE DÜNYA PAZARINDA LİDER OLMAK

Kordinamik Isı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Çalışkan, hedefinin Türkiye ve Dünya pazarında sektörün lideri olmak istediğini ve ihracatı artırarak farklı ürünler üretmek istediğini belirtti. 

KORDİNAMİK ISI SİSTEMLERİ SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ.

Vatan O.S.B. Mah. 305. Cad. No:13/1 ISPARTA

Email: [email protected] - [email protected]

Tel: +90 246 222 20 90 - Fax: +90 246 222 20 91

http://www.kordinamik.com/

Haber: Şükrü Altuğ