Yerel Seçimlerde Günaydın'a büyük desteği olan İş Adamı Hüseyin UÇMAN, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için açıklama yaptı,
 
77 Milyon'un Cumhurbaşkanı adayı  Isparta'nın Eniştesi Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili Isparta'lı İşadamı Hüseyin UÇMAN'ın Basın Açıklaması ; 'Bildiğiniz üzere 10 Ağustos Pazar Günü Türk Siyasi Tarihinde Bir İlk Yaşanacak ve Milletimiz 12.Cumhurbaşkanı'nı kendi oylarıyla belirleyecektir. 

Şimdiden seçimlerin başta ülkemize ve milletimize zulüm altında inleyen Türk İslam coğrafyasına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Gün geçtikçe başta iç ve dış politika olmak üzere birçok alanda deyim yerindeyse çuvallayan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ki 12 yıllık iktidar memleketimizi karanlık bir uçuruma sürüklemektedir. 

Üniter yapımıza, kuvvetler ayrılığına ve hukukun üstünlüğüne inanmayan Erdoğan bir nevi suni gazlama yöntemiyle dünya lideri ilan edilmiş ve sanki 12 yıldır bu ülkeyi kendisi yönetmiyormuş gibi memleketi kurtarmak için cumhurbaşkanlığına aday olmuştur.

Ülkenin bu kötü gidişine dur demek ve Milletimizi düştüğü bu darboğazdan kurtarmak için Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli önderliğinde toplumun her kesimine hitap edebilen Devlet ve Bilim adamı Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu 6 partinin uzlaşısıyla ortak aday olarak belirlenmiştir. 

Bizde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in talimatları doğrultusunda Isparta’mızın eniştesi olan hemşerimiz Ekmeleddin İhsanoğlu 'nun seçim çalışmalarını yapmak ve toplumun her kesimine ulaşabilmek adına seçim bürosu açıyoruz. 

Memleketimize Hayırlı Uğurlu olsun.

Son olarak kıymetli hemşerilerimi hedef göstermeyen, ötekileştirmeyen, siyasi görüşü, dini, mezhebi ne olursa olsun toplumumuzu bir bütün olarak kucaklayan ve özellikle kan gölüne dönen Ortadoğu’nun sorunlarını çok iyi analiz eden, Türkiye'nin dış politikadaki çöküş nedenlerini bilen Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu etrafında birleşmeye davet ediyorum. Barış, kardeşlik, sevgi, ekmek için Ekmeleddin İhsanoğlu diyorum.

Hüseyin UÇMAN
İŞADAMI