CMC Dünya Kuaförler Konfederasyonu Türkiye Başkanlığı ile Eskişehir Artistik Kuaförler Derneği geçtiğimiz pazar günü Eskişehir’de çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptılar. Türkiye genelinden yoğun katılımın olduğu şov gösterisinde Isparta’yı Kuaför Osman Balcı temsil etti. Akdeniz Bölgesi’nden de sadece Balcı’nın katıldığı şovda 3 erkek berberi ve 3 kuaförden oluşan ekip gösterisini sundu.

Büyük beğeni alan gösteriler sonucunda Osman Balcı, CMC Dünya Kuaförler Konfederasyonu Isparta Temsilciliği’ni almaya hak kazandı. Balcı plaketini CMC Dünya Kuaförler Konfederasyonu Türkiye Başkanı Mustafa Ceylan’ın elinden aldı.  

Yarışmada Isparta’yı Osman Balcı, Kadir Alkan,  Mahmut Balcı, Mustafa Çoşkun, İsmet Daldal ve Yunus Yavuz temsil etti. Mankenlerden Isparta’yı temsil eden Umut Tekin ve diğer modellerimiz yarışmaya renk kattı.

CMC TEMSİLCİLİĞİ OSMAN BALCI’NIN OLDU 

CMC Temsilciliği’nin Isparta için önemli olduğunu vurgulayan Balcı, “1 ay boyunca kostümünden mankenin tüm hazırlıklarına kadar kusursuz olması için çalıştık.  6 kişilik bir ekiple gittik. 3 bayan kuaförü ve 3 erkek kuaförü olarak bu şova katıldık. Yaptığımız şov çok ses getirdi. Alkışlar bizim nezdimizde tüm Isparta’ya geldi. Yeni etkinliklerde de Isparta’yı gururla temsil etmeye devam edeceğiz.

Gösterinin ardından bizi temsilcilik için uygun gördüler. Artık Dünya Kuaförler Birliği Isparta Temsilcisiyiz. Artık dünyada düzenlenen organizasyonlara Isparta olarak katılabileceğiz. Bu temsilcilik Isparta’yı dünya çapında tanıtmaya bu bir vesile olacak. İlimizde mesleğin gelişmesi adına da çok güzel bir olay. Isparta adına dünyadaki şovlara katılmak bir başarı olacak. Isparta’ya madalya ve plaketlerle döndüğümüz için mutluyuz. Yeni yapılacak tüm etkinliklerde Isparta’mızı başarıyla temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

OSMAN BALCI KİMDİR?

Isparta’nın en elit müşteri potansiyeline hitap eden, 2 bay ve 1 bayan kuaför salonuyla tüm enerjisiyle Isparta’yı güzelleştirmek için harcayan bir saç tasarımcısıdır.