MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Isparta Belediyesi’nin eski mahallelerde yaptığı imar çalışmasının önemine dikkat çekti.
    
MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın merkezdeki 5 mahallede yaptığı imar tadilatı ve 18 uygulamasının çok önemli olduğunu söyledi.

Gülistan Mahallesi’nde yaşanan kentsel dönüşüm sürecine dikkat çeken Yalçın, “Gülistan Mahallesi’nde ev alan arkadaşlarımızla konuştuğumuzda dert yanıyorlar. Evlerin birbirine çok yakın olduğunu söylüyorlar. 1970’lerde öyle bir imar yapılmış. Ama Karaağaç Mahallesi’nde durum öyle değil. Burada Belediyemizin yaptığı imar tadilatı ve 18 uygulaması ile yeni meydanlar oluşuyor. Buralarda yoğun bir çalışma yaptılar” dedi.

Isparta Belediyesi’nin Karaağaç ve diğer 4 mahallede yaptığı imar tadilatı ve 18 uygulamasında bütüncül düşünüldüğünü kaydeden MHP İl Başkanı Yalçın, “Toplu, bütüncül bir proje yapıldı. Herkesin ne yapacağı belli. Ben iddia ediyorum. Isparta’nın en gözde yeri burası olacak. Karaağaç Mahallesi’ne geldiğimde huzur buluyorum. Isparta’nın kent kültürünü burada görürsünüz. Burada insanların birbirine samimiyeti var” diye konuştu.