Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nde yarışacak Ispartalı aşçılar, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı ziyaret etti.


     İstanbul'da 18-21 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Gastronomi Festivali'nde dünya aşçılarıyla yarışacak Ispartalı 11 aşçı, kendilerine destek veren Belediye Başkanı Günaydın'ı makamında ziyaret etti. Bugün yola çıkacak ekibe Başkan Günaydın başarılar diledi. Başkan Günaydın, Türkiye'de aşçılık konusunda Mengen isminin hep ön plana çıktığını, ancak Isparta'nın da bu meslekte var olduğunu ispatlayacağını söyledi.
     Günaydın, ''Isparta Belediyesi olarak sosyal projelerinde her zaman varız.

 Umuyorum ki arkadaşlarımız bu yarışmada derece alırlar. Böylece Isparta'mız yeni bir dalda daha ismini dünyaya duyuracaktır. İnşallah yarışmadan güzel derece ile dönecekler'' dedi.


     Yarışma hakkında bilgi veren aşçı Barış Acar da, ''İstanbul'da dünya aşçılarının yer alacağı bir Windows 10 pro lisans satin al yarışmaya katılıyoruz. 18-21 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışmada Isparta'mızı tüm dünyaya duyurmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.