10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyetine ziyaretler devam ediyor.
Bu çerçevede MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez ve Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay ile bazı yönetim kurulu üyeleri Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaret ederek gününüz hayırlı olsun dileğinde bulundular. IGC Başkan Yardımcısı Emre Altuğ, Genel Sekreter Selçuk Öçal, Nokta Gazetesi Sahibi Mehmet Baş ve Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz ile Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’ın da hazır bulunduğu ziyaret samimi bir ortamda geçerken, ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Isparta’nın yükünü çeken sizlersiniz. Sağolun bizleri hiçbir zaman kırmadınız, çalışmalarımızı haber yaparak kamuoyu ile paylaştınız ve bizlere katkı sağladınız. İnşallah 2023 yılı seçimlerinde Isparta’dan bir milletvekili çıkarmamız konusunda da destek olursunuz. Milliyetçi Hareket Partisine vermiş olduğunuz haber desteği için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. 
MHP Merkez ilçe başkanı Osman Gülay’da, merkez ilçe olarak çok yoğun çalıştıklarını, sürekli sahada olduklarını ve son olarak tüm mahallelerin toplanma alanlarıyla ilgili çalışma yaptıklarını ve bu çalışmalara muhtarlara hediye ettiklerini belirtti. 
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da nazik ziyaretlerinden dolayı MHP heyetine teşekkür etti.  

GÜLBİRLİK’ten üreticiye kilo başına 4 lira 57 kuruş kâr payı GÜLBİRLİK’ten üreticiye kilo başına 4 lira 57 kuruş kâr payı