32 Gençlik Taraftar Grubu, takımda yer alan iki futbolcunun takımı sabote ettiğini ve kötü sonuçlar alınmasına neden olarak Hakan Hocanın gönderilmesi için uğraştıklarını, bu nedenle bu futbolcuların, takıma daha fazla zarar vermeden acilen kadro dışı bırakılıp sözleşmelerinin fesh edilmesi gerektiği belirtildi.
 
“İKİ FUTBOLCU TAKIMI SABOTE ETİYOR”
Konu ile ilgili olarak 32 Gençlik Taraftar Grubu tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Geçen hafta Elazığ'da alınan beraberlik ve bugün sahamız da mağlup olmamıza sebep olan bir iki futbolcunun takımı sabote etmesine göz yumulması biz yeşil pembe renklere gönül vermiş tarafları derinden üzmüştür.


“DEVRE ARASI GİTMESİ GEREKENLER TAKIMA DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN KADRO DIŞI BIRALIMALIDIR”
Sayın Atakan başkanımızdan isteğimiz Isparta ve Ispartaspor için bu duruma daha fazla düşmemek için alınacak kararlarla göz yumulmamasını istiyoruz.
Gitmesi gerek görünenlerin bir an önce kadro dışı bırakılıp ikinci yarıya kadar en az zararla kapatmamız gerekmektedir.
“ISPARTASPOR İÇİN VAHİM SONUÇLAR DOĞURUR”


Kadro dışı bırakılacakların sözleşmesi fes edilmeli, yardımcı hoca ve çok bilen şovmen iki üç yöneticinin kulüpten uzaklaşması bu takımın en iyi alınacak önleminin olduğunu düşünüyor, yapılmazsa durumun Ispartamız için vahim sonuçlara sebep olacağı kanaatindeyiz.
“HAKAN HOCANIN ARKASINDAYIZ”
Bizler, sezon başından itibaren yapılan yanlış hamleler, alınan yanlış kararlar ve hepsinin sonucunda oluşan bu vahim tabloyu yoktan var eden, ölüyü dirilten Hakan hocamızın daima arkasındayız” denildi.