Geçen yıl Ispartaspor’a takım otobüsü kazandıran Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Emrespor’a da desteğini gösterdi. Başkan Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Emrespor’a tahsis edilen otobüs, takımı bugün ilk deplasman maçına götürdü. 
Başdeğirmen’in bu davranışı sonrasında Ispartaspor’dan da destek geldi. Ispartaspor’un sosyal medya hesabından “Aynı şehrin takımıyız, sevdamız Isparta, amacımız başarı’ başlığında verilen destek mesajında şu ifadelere yer verildi, “Isparta Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl takımımıza tahsis edilen takım otobüsümüzü, Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil eden Emrespor’un maçları bitene kadar tahsis etmiş bulunmaktayız. İlimiz takımlarına desteğimiz devam edecek olup, Emrespor’a 3. Lig yolunda başarılar dileriz.”
BU ŞEHİR HEPİMİZİNDİR
Isparta’da tam bir birlik beraberlik örneği sergileniyor. Ispartaspor, ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Emrespor’a destek mesajı yayımladı. Bu mesajın ardından Emrespor Başkanı Ozan Gezer de bir mesaj yayımladı.
Gezer mesajında, “Isparta hepimizin şehridir. Dün Ispartaspor’un başarısıyla büyük bir mutluluk yaşadık. Bugün de Emrespor’un başarısı için çaba sarf ediyoruz. Ispartaspor yönetimi ve taraftarına çok teşekkür ediyorum. Şehrimizde bu birlik ve beraberlik olduğu sürece, başarılar da ardı ardına gelecektir. İnşallah hep birlikte yeni ve nice başarılara ulaşacağız.” dedi.