Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor, yarın sahasında İçel İdmanyurdu ile yapacağı maçı kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor. 
 
Bu konuda edinilen bilgilere göre; Yeşil – Pembeli yöneticilerin takımda gerek teknik anlamda yapılan değişiklik gerekse yeni transferlerle geleceğe umutla bakmaya başladıkları ve İçel maçını kazanma konusunda büyük bir inanç oluştuğu belirtildi. Yöneticiler, sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını kaydederek, ligin 3. haftasında pazar günü İçel İdmanyurdu ile karşılaşacaklarını hatırlattılar. 
 
Önlerinde uzun bir maratonun bulunduğunu aktaran yöneticiler; “Sezona iyi bir başlangıç yapamadık. Ancak bu durum bizi asla umutsuzluğa sevk etmemektedir. Bu gibi durumları daha önceki yıllarda da yaşadık. Daha yolun başındayız ve önümüzde uzun bir sezon maratonu var.

Takımımızda yaptığımız değişikliklerle biz teknik heyet ve futbolcularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Birlik beraberlik içerisinde ve çok çalışarak bugünleri geride bırakacağımızdan hiç şüphemiz yok. Bu doğrultuda İçel İdmanyurdu maçını kazanarak çıkışa geçeceğiz" ifadelerini kullandıkları ifade edildi.