Spor Toto 3. Lig 2. grupta mücadele eden ve sezon başında o dönemin beceriksizliği nedeniyle lisansa engel borçların ödenmemesi nedeniyle sahaya tam kadro çıkamayan ve gençlerden kurulu takımla çıkmak zorunda kalan, aldığı sonuçlarla da tarihinin en rezil sezonunun yaşayan Ispartapor’da işler mucizelere kaldı.

İLK YARIDA DİRENDİ, İKİNCİ YARIDA ÇÖZÜLDÜ

Ispartaspor için ligde kalma adına hayati önem taşıyan Keçiören Sportif A.Ş. – Ispartaspor maçı bugün saat 13.30’da Keçiören Stadında başladı. Yeşil – Pembeli ekip ilk yarıda çok güzel mücadele etti ve rakibi ile başa baş bir mücadele ortaya koyarak ilk yarıda gol yemeden soyunma odasına gitme başarısını gösterdi.

Ancak, Ispartaspor ikinci yarının başından itibaren adeta yağmur gibi gelen gollere engel olamayınca ev sahibi ekip; 53, 76, 80 ve 90’ıncı dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 4 – 0 mağlup ayrılarak Isparta’ya puansız döndü.

MAĞLUBİYETLER İŞİ MUCİZELERE BIRAKTI

Ispartaspor büyük ümitlerle gittiği Ankara deplasmanından eli boş dönmesi, Yeşil – Pembeli camiada büyük üzüntü yarattı. Zira, bu mağlubiyetle ligde kalma hayalleri adeta mucizelere kaldı. Ispartaspor, bu mağlubiyetle 15 puanda kaldı.

YİMPAŞ YOZGATSPOR GELİYOR

Ispartaspor bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde aynı kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Yimpaş Yozgatspor ile karşı karşıya gelecek. Dün kendi saha ve seyircisi önünde Orhangazi’ye 2 – 0 mağlup olan Yimpaş’ı Pazar günü kendi sahasında yenerek ligde kalma umutlarını ileriki haftalara taşımak isteyen Ispartaspor, maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanacak.