Geçtiğimiz aylarda birçok profesyonel futbol takımlarını dahil kıskandıracak özellikte ve konforda bir otobüsü takıma hediye eden Başdeğirmen, şimdi de kulübe tesis kazandırmayı hedefliyor.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Ispartaspor’a olan sevgisi ve desteği herkesçe bilinir. Bu desteğini hiçbir zaman sözde bırakmayan Başdeğirmen, takıma otobüs hediye etmişti. Başkan şimdi de bir adım daha atarak takıma kalıcı bir tesis bırakmak için kolları sıvadı. Türkiye Futbol Federasyonu Misli.com 3’ncü Lig 3’ncü grupta mücadele eden Ispartaspor’a en büyük katkı TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından sağlanıyor. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden takıma büyük destekler sağlayan Başdeğirmen, profesyonel sezonda da takıma desteklerini artırarak devam ettiriyor. 


KALICI TESİS BIRAKMAK İSTİYORUZ
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Takımımız bizim onurumuz ve gururumuzdur, ben Ispartaspor ismini görünce mutlu oluyorum. Yeni hedeflerimiz arasında takımımıza bir tesis yapmayı planlıyoruz. Burada amaç hem sporu Isparta anlamında en yüksek yerlere getirmek, hem de şehrimizin bilinirliğini artırmak ve bu tüm güzellikleri Isparta dışında yaşayan hemşehrilerimize duyurabilmek. Profesyonel bir ligde olmak bizim için önemli. Biz takımın yanında olmazsak zaten yanlış yapıyor oluruz. Görevde olsak da olmasak da biz Ispartaspor’umuzun her zaman yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ispartaspor bizim onurumuz, gururumuz. İnşallah bu yıl ve ileriki yıllarda çok daha güzel sonuçlara ulaşacağımız inancındayız. Bizde her zaman Isparta’mızla beraberiz, Ispartaspor’umuzun yanındayız.” Dedi.