10 Bin Kişiik Atatürk Stadyumunu'nun tıklık tıklım dolduğu maçta taraftar stada sığmazken bazı taraftarlar maçı stadın duvarlarına çıkarak izleyebildi. 15 bin'in üzerinde taraftarın 90 dakika boyunca desteklediği pembe yeşillilerin 69. Dakika'da yakaladığı pozisyonda futbolcumuz Kadir Turhan'ın vurduğu şutu kaleye doğru çeviren yine Ispartaspor Futbolcusu Sabrican Vural'ın şutu rakip takımın defans oyuncusu üzerinden kale çizgisinin içinden ADETA VOLEYBOL OYNARMIŞCASINA eliyle uzaklaştırmasına tüm stad gol sanarak sevinmiş gol verilmese bile muhakkak penaltı olacağından emin bir şekilde umutları artırmıştı. Belkide maçın kırılma anı olacak olan ve maçın gidişatını değiştirecek olan pozisyona hakemin kararı ise OFSAYT oldu. 

Kameralara yansıyan bu pozisyon maç sonu izlenince atağın ofsayt ile yakından uzaktan hiçbir alakası olmadığı ortaya çıkmış ve akıllara böylesine önemli bir maçta böyle bir karar nasıl verilebilir ofsayt ile alakası olmayan pozisyona ofsayt veren hakem acaba ofsayt nedir?biliyormu acaba diye sormak vatandaşların aklında soru işareti yarattı.

Pozisyona ofsat verilmesiyle 1-0 devam eden ma.ta ard arda pozisyonlar bularak yüklenen pembe yeşilliler süre bitimine yaklaşıldıkça rakip takımın kışkırtma hareketlerine maruz kaldı. Sonuç ise kaçınılmaz olarak Ispartaspor'un göz bebeği Kalecimiz Alp Arda da haksız bir kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Beklenmedik karar sonrası taraftarlardan hakeme ve rakip takım futbolcularına ise tepkiler kaçınılmaz oldu.  Verilen karar sonrası haklı olarak çılgına dönen taraftarlar sahaya yasaklı maddeleri atarak hakeme tepkilerini göstermek istedi. Fakat maalesef ki Ispartaspor'un ceza yemesine kesin gözüyle bakılmakta. 

1 sezon emek veren kulüp yöneticisinden, malzemecesine, futbolcusundan, taraftarına koca bir memleketin kaderiyle oynanan  o pozisyon işte böyle görüntülendi;

UMARIZ BU VİDEOYU OFSAYT VEREN HAKEMİN İZLEMESİ TEMENNİSİYLE( CÜNEYT ERBİL)

Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi