Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ancak, sezon başında lisansa engel borçlar o dönemin yönetim kurulu tarafından ödenmediği için tarihinin en rezil sezonunu yaşayan Ispartaspor’da kurtuluş umutları yeşerdi.

ISPARTASPOR NİHAYET GALİP

     Ispartaspor için adeta ligde olmak yada olmamak anlamını taşıyan Beykoz 1908 takımıyla oynanacak maç dün saat 13.30’da Beykoz stadyumunda başladı. Antalya Bölgesi Hakemleri Serdar Bahçıvan, Gökçen Toprak ve Hanifi Vurucu hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Ispartaspor maçın ilk yarısında son derece etkili bir futbol ortaya koyarak 25 ve 37’inci dakikalarda Ömer ve Özkan’ın attığı gollerle durumu 2 – 0 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

BEYKOZ İKİNCİ YARIDA BİR GOL BULDU

     İkinci yarıya da gol için çıkan Ispartaspor, ikinci yarının ilk dakikalarında beklemediği bir gol gördü. Zira, ev sahibi ekip 53. Dakikada Barış’ın ayağından kazandığı golle durumu 2 -1’e getirerek aradaki farkı bire indirdi.

YEŞİL – PEMBELİ EKİP SKORA KORUMASINI BİLDİ

     Ispartaspor, bu gole rağmen maçın kalan dakikalarında ataklarını sürdürdü ve rakibin gol için yüklendiği dakikalarda da bu atakları kesmesini başardı. Sonuç olarak karşılaşmada başka gol olmadı ve Ispartaspor, rakibi Beykoz 1908 takımını deplasmanda 2 – 1 mağlup ederek hem altın değerinde 3 puan aldı hem de hayati karşılaşmayı kazanmasını başardı.

ISPARTASPOR BİR SIRA YÜKSELDİ

     Ispartaspor bu galibiyetle 11 olan puanını 14’e yükselterek 14 puanda kalan Beykoz 1908 takımını averajla geçerek 17. sıradan 16. sıraya yükseldi.

İKİ HAFTA ÜST ÜSTE ISPARTA’DA MAÇ

     Ispartaspor, Beykoz 1908 galibiyetinin ardından bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Orhangazispor’u, ardından yine kendi saha ve seyircisi önünde Gümüşhanespor’u ağırlayacak.