Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Ispartaspor Pazar günü çok önemli bir maça daha çıkıyor. Haftalarca aldığı mağlubiyetlerle ligin dibine demir atan ve amatör kümeye düşme konusunda görüşlerin güçlendiği bir ortamda yönetimini ve Teknik Heyetini değiştiren Yeşil – Pembeli ekip, ilk maçta geçen hafta kendisi gibi amatör kümeye düşmemek için mücadele eden Beykoz 1908 takımını deplasmanda yenerek ve ardından grubun güçlü ekiplerinden Altınordu ile berabere kalarak bir puan alıp büyük bir sükse yaptı.

TAKIMDA MORALLER YERİNDE

     Beykoz galibiyeti ve Altınordu beraberliği ile hem 4 puan alarak kendisine güven gelen Ispartaspor futbol takımı, hem de futbolculara Ispartalı işadamlarının Beykoz galibiyetinin teşvik primi olarak verdiği 10 bin TL’lik para ile moral buldular.

SIRA GÜMÜŞHANESPOR’DA

     Bu moralle Pazar günkü maça çıkacak olan Ispartaspor, rakibi Gümüşhanespor’u da yenerek ligde kalma yolunda emin adımlarla devam etmek istiyor. Yeşil – Pembeli ekip yarınki maçı kazanırsa puanını 18’ye çıkartarak alt sıralardan kurtulma adına çok önemli bir engeli daha aşmış olacak.  

MAÇI ÇAYAN YÖNETECEK

     Pazar günü saat 13.30’da Isparta Atatürk Stadyumunda başlayacak olan Ispartaspor – Gümüşhanespor maçını Denizli Bölgesi Hakemlerinden Muhsin Çayan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Özmen Atalay ve Ercan Aydın yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Suat Omak.

 ERSAN; “TÜM TARAFTARLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUM”

     Ispartaspor Teknik Direktörü Metin Ersan, Beykoz galibiyeti ve ardından gelen Orhangazi beraberliği ile hem iyi bir çıkış hem de iyi bir moral yakaladıklarını belirterek, tüm Ispartaspor taraftarlarını yarınki maça beklediğini söyledi. Ersan; “Bilindiği gibi takım haftalardır hep mağlup olarak moral motivasyon diye bir şey kalmamış. Biz göreve geldikten sonra ilk olarak takımın bu eksikliğini giderme adına büyük çaba sarfettik ve bunda başarılı olduğumuzu Beykoz maçını kazanarak, grubun güçlü ekiplerinden Orhangazi ile berabere kalarak ortaya koyduk.

“SİZLERİN DESTEĞİYLE GÜMÜŞHANESPOR DE DİZE GETİRECEĞİZ”

     Ispartaspor için şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. Artık, dargınlıkların küskünlüklerin yeri yoktur. Onun için, geçmiş haftalarda hep mağlubiyet alıyoruz diye maçlara gelmeyen, gelmek istemeyen fedakar, cefakar taraftarlarımızı yarınki maçımıza bekliyoruz. Taraftarlarımız tribünleri doldurarak takımımıza 90 dakika boyunca desteklerini yapsınlar. İnanıyorum ki, taraftarlarımızın de desteği ve tezahüratlarıyla yarın Gümüşhanespor’u da yenerek ligde kalma adına çok büyük bir adım daha atmış olacağız” dedi.

ÖMER KADRO DIŞI, ÖZKAN KART CEZALISI, OKAN SAKAT

      Ispartapor’un yarınki Gümüşhanespor maçında; disiplinsiz hareketleri nedeniyle yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Ömer Altınay ile sarı kart cezalısı durumuna düşen Özkan ve ayağı kırık olan Okan takımdaki yerlerini alamayacaklar.