Isparta Davrazspor’un 2-1 galibiyetiyle biten Hisar Belediyespor karşılaşması sonrası Afyonkarahisar'da yayın yapan ODAK Gazetesi Isparta’yı cehenneme benzetti.

Şehrin başarılı valisi Şehmus Günaydın’ın ağır eleştirildiği haberde ‘Bu işin peşini bırakmayacağız’ denildi. Edinilen bilgiye göre Şuhutlular Vali Günaydın’ı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na şikayet etmişler
 
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Isparta Davrazspor ile Hisar Belediyespor arasındaki maç sonrası Afyonkarahisar Şuhut’ta yayın yapan Odak Gazetesi Isparta deplasmanı için ‘Cehennem azabı’ manşetini attı. Haberde Isparta Valisi Şehmus Günaydın ağır eleştirildi. Şuhutlular Vali Günaydın’ı Şuhutlu Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na şikayet etmişler.

ODAK GAZETESİNİN HABERİ ŞÖYLE

Haksız bir penaltı ile geriye düşen, kalecimizin kırmızı kartla oyun dışı kaldığı, bir oyuncumuzun ayağının kırıldığı Davrazspor müsabakasında oyuncularımız, teknik heyet ve yöneticiler cehennem azabı çekti.

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Hisar Belediyespor hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Isparta Davrazspor’a 2­1 mağlup oldu. Holiganizmin zirve yaptığı müsabakaya Isparta Valisi Şehmus Günaydın damga vurdu.

Görgü şahitlerinin anlattıklarına göre devre arasında hakem soyunma odasına inen Vali Günaydın’ın akıl almaz tavırları Hisar Belediyespor’lu yöneticileri çileden çıkardı. Vali Günaydın ile ilgili şikayetlerini gerekli mercilere ulaştıracaklarını söyleyen Kulüp Başkanı Murat Dede, “Vali bey makamına yakışmayan üslupta bulunup eleştirilerde bulundu” dedi.

  Takımımız sahipsiz değil Müsabakayı Şuhut’u temsilen izleyen Şuhut Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin’de ODAK’a özel açıklamalarda bulundu. Rakip takım lehine haksız bir penaltı verildiğini kalecilerinin yine haksız bir şekilde kırmızı kart ile oyun dışında kaldığını bir oyuncularının ayağının kırıldığını söyleyen Şahin, “Bu takım sahipsiz değil.

Bu takım 1912 yılında kurulmuş tertemiz mazisi olan sayın Orman ve şu İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ilçesi Şuhut’un takımıdır” dedi.

Yedek kulübesi taşlandı

Vali Sehmuş Günaydın’ın tavırlarına bir anlam veremediğini de sözlerine ekleyen Şahin, “Vali bey devre arasında soyunma odasına indikten sonra ikinci yarı maçın kaderi değişti. Rakip takım taraftarları ağza alınmayacak küfürler ettiler. Yedek futbolcuların kaldığı kulübe taşlandı parçalandı. Takım otobüsümüz saha içerisine girdi ve 2 saatte ancak stadı terk edebildik. Biz bu olayın peşini kesinlikle bırakmayacağız” dedi.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’ta sosyal medya hesabından yaşananları kınadı.