2004 Ocak ayından 6 Temmuz 2009 tarihine kadar 5,5 yıl Isparta Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan ve Isparta halkı tarafından çok sevilen Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan önceki gün Isparta’ya geldi. Antalya’daki bir işi için Sivas’tan Antalya’ya giderken Isparta’ya uğrayan Seyhan kısa bir şehir turu attı ve dostlarıyla bir araya geldi.

ÖZLER İLE ÖZEL GÖRÜŞME

Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Isparta’daki görevi sırasında basınla ilişkileri çok iyi olmasından dolayı Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yunus Özler’i arayarak Isparta’ya geleceğini bildirdi.

ŞEHİR TURU ATTI

Önceki gün saat 17.00 sıralarında Isparta’ya ulaşan Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, kısa bir şehir turu atarak alışveriş yaptı. Yunus Özler ile Antalya yolu üzeri Sav Kasabasında bulunan Katre Unlu Mamulleri tesislerinde bir araya gelen Müdür Seyhan, Isparta’yı ve Ispartalıları çok özlediğini söyledi.

“ISPARTALILARA SELAM VE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM”

Seyhan, konuşmasında; “Bilindiği gibi Isparta’da 5,5 yıl görev yaptım. Bu süre içinde Isparta halkı ile hep iç içe olduk. Dolayısıyla onları çok seviyorum. Zaten, Isparta bir huzur kenti. İnşallah öyle de kalacaktır. Özel bir işim için Antalya’ya gidiyorum. Ama, daha önce görev yaptığım Isparta’yı ziyaret etmeden geçemezdim. Buradan sizlerin aracılığı ile tüm Isparta halkına selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.