AK Parti’den tekrar aday gösterilen Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, tüm teşkilatlarla birlikte Isparta’da tarih yazacaklarını belirterek,“Bundan sonra ki yapacağımız hizmetlerle Isparta’nın önünü açmaya devam edeceğiz” dedi.

'Isparta'yı hak ettiği yere getireceğiz'
Seçim çalışmalarına dün başlayan AK Parti Milletvekili ve 25. Dönem Adayı Süreyya Sadi Bilgiç,dün coşkulu kalabalığa seslendi. Bu yolun kutlu bir yol olduğunu dile getiren Bilgiç, partililere şöyle seslendi: “Sizlerle bu yolda her türlü engeli aşacağız. Bu memleketin iç ve dış düşmanlarının bu memleketin bölgede lider ülke olmasının önünü kesmek adına, bu devletin ve bu milletin, İslam’ın önderi ve lideri olmasının önünü kesmek adına tüm iç ve dış düşmanlarımız her türlü hileye, çamura başvuruyorlar. Allah’ın izniyle 7 Haziran’da bunların önünü keseceğiz. 

ISPARTA’YI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ 

Bir Gazetecinin liste tartışmalarını nasıl buluyorsunuz sorusu üzerine Bilgiç, sadece bizim partimizde değil muhalefettede listeler hep tartışılır, Ak Parti bu ülkede tarih yazmıştır,
Sayın Ayşe Usta hanımefendi. Sayın İsmail Özdemir kardeşimle, Recep Özel kardeşimle ve il başkanımızla birlikte tüm teşkilatlarımızla yeniden Isparta’da bir tarih yazacağız. Bundan sonra ki yapacağımız hizmetlerle Isparta’nın önünü açmaya devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz hizmetleri devam ettireceğiz, inşallah yeni koyacağımız vizyonlarla ve projeksiyonlarla Isparta’yı hak ettiği yere getireceğiz.”